Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Iedereen in Nederland krijgt standaard grijze energie geleverd, als men géén bewuste keuze voor groene energie heeft gemaakt. Grijze energie is alle elektriciteit en gas die met behulp van fossiele brandstoffen zoals bijvoorbeeld gas en kolen wordt opgewekt. Het is de bedoeling dat we in 2050 zo minimaal mogelijk gebruik maken van fosiele brandstoffen.

 Grijze stroom en gas

Grijze stroom en gas worden dus standaard geleverd aan alle consumenten die niet hebben aangegeven gebruik te willen maken van groene energie. Grijze energie heeft een grotere impact op de natuur en haar bronnen, maar is doorgaans iets goedkoper dan groene energie.

Grijze energie via Vastelastenbond

Voor afnemers van grijze energie heeft de Vastelastenbond verschillende opties. Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Als u benieuwd bent hoeveel u in uw situatie grijze energie kost via Vereniging de Vastelastenbond, voer dan ook vrijblijvend uw gegevens in op onze energie vergelijker en bekijk hoeveel u kunt besparen door over te stappen op collectieve energie via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Gerelateerde artikelen grijze energie

Wij helpen u graag aan meer informatie aangaande alle mogelijke energie onderwerpen. Wilt u meer weten over energie? 

Voor een vrijblijvend adviesgesprek of besparingsberekening neemt u contact met ons op via telefoonnummer 040-7200200 of het contactformulier.