• Contact
 • Opzeggen
 • Ervaringen
 • Kosten
 • Bellen
 • Televisie
 • Terug
 • Vind alle technische informatie XS4ALL pakket via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina ontdekt u de aansluitmogelijkheden en werkingen van uw XS4ALL pakket, internet, tv of digitaal bellen. Ook vindt u via deze overzichtspagina de technische specificaties voor een juiste werking van uw XS4ALL pakket.

  Aansluitmogelijkheden XS4ALL

  De pakketten voor internet en/of digitale televisie van XS4ALL worden afhankelijk van uw voorkeuren geleverd met diverse decoders, een modem, een telefonie aansluiting et cetera.

  Om te controleren wat de aansluitmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen harddiskrecorder of audio apparatuur op de o.a. hierboven genoemde XS4ALL apparatuur zijn, bekijkt u ten eerste de pakket informatie van de XS4ALL pakketten via Vereniging de Vastelastenbond.

  Kies uw gewenste XS4ALL pakket, bekijk de technische informatie en neem voor al uw vragen en opmerkingen contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

  Technische specificaties XS4ALL pakket

  Bent u benieuwd naar de technische specificaties van o.a. het XS4ALL modem, de tv decoder, harddiskrecorder of telefoon van XS4ALL?

  Via de Vastelastenbond postcodecheck bekijkt u snel welke XS4ALL diensten leverbaar zijn op uw adres en kunt u de technische specificaties van de daarbij horende hardware zoals televisie decoders, harddisk recorders en WiFi modem bekijken en vergelijken met andere aanbieders.

  Als u er niet uit komt, kunt u natuurlijk te allen tijde contact opnemen met de adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

  Handige informatie

  Ook voor uw overige vragen over XS4ALL staan wij u graag te woord. Ook via onze website vind u handige informatie en tips over XS4ALL.

  Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

  Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

  Meer weten over ons?