Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Technische informatie XS4ALL pakket

Vind alle technische informatie XS4ALL pakket via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina ontdekt u de aansluitmogelijkheden en werkingen van uw XS4ALL pakket, internet, tv of digitaal bellen. Ook vindt u via deze overzichtspagina de technische specificaties voor een juiste werking van uw XS4ALL pakket.

Aansluitmogelijkheden XS4ALL

De pakketten voor internet en/of digitale televisie van XS4ALL worden afhankelijk van uw voorkeuren geleverd met diverse decoders, een modem, een telefonie aansluiting et cetera.

Om te controleren wat de aansluitmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen harddiskrecorder of audio apparatuur op de o.a. hierboven genoemde XS4ALL apparatuur zijn, bekijkt u ten eerste de pakket informatie van de XS4ALL pakketten via Vereniging de Vastelastenbond.

Kies uw gewenste XS4ALL pakket, bekijk de technische informatie en neem voor al uw vragen en opmerkingen contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Technische specificaties XS4ALL pakket

Bent u benieuwd naar de technische specificaties van o.a. het XS4ALL modem, de tv decoder, harddiskrecorder of telefoon van XS4ALL?

Via de Vastelastenbond postcodecheck bekijkt u snel welke XS4ALL diensten leverbaar zijn op uw adres en kunt u de technische specificaties van de daarbij horende hardware zoals televisie decoders, harddisk recorders en WiFi modem bekijken en vergelijken met andere aanbieders.

Als u er niet uit komt, kunt u natuurlijk te allen tijde contact opnemen met de adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

Handige informatie

Ook voor uw overige vragen over XS4ALL staan wij u graag te woord. Ook via onze website vind u handige informatie en tips over XS4ALL.