Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

De basis informatie over Ziggo vindt u via deze handige overzichtspagina. Als consumentencollectief biedt Vereniging de Vastelastenbond u graag inzicht in informatie over de verschillende abonnementen en pakketten voor internet, tv en bellen van Ziggo die wij aanbieden. Of het nu gaat om de kosten, installatie of mogelijkheden van internet, digitaal bellen en interactieve tv van Ziggo.

Ziggo kosten

Vergelijk uw huidige kosten voor internet en/of televisie en bellen met de Ziggo kosten die u via Vereniging de Vastelastenbond kunt betalen.

Als u na uw eigen vergelijking van Ziggo pakketten met vragen of opmerkingen zit, neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Wij helpen u via e-mail of telefonisch contact graag aan alle antwoorden op uw vragen.

  1. Bekijk Ziggo kosten

  2. Neem contact op met de Vastelastenbond

Ziggo pakketten via Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond biedt pakketten voor internet, tv en bellen van Ziggo aan aan haar leden. Als u ook via ons inkoopcollectief een pakket voor internet en/of kabel tv en bellen van Ziggo wilt afnemen, volg dan onderstaande stappen:

Installatie Ziggo pakketten

Alle vragen omtrent de installatie van Ziggo pakketten beantwoorden wij graag voor u. In het geval de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u onverhoopt niet verder kunnen helpen, neem dan contact op met Ziggo.

Ook voor uw overige vragen over bijvoorbeeld de technische informatie Ziggo, of het Ziggo contract opzeggen helpen wij u natuurlijk graag verder.