Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Ziggo installeren

Via deze pagina helpen wij u met Ziggo installeren. Of het nu gaat om internet, tv of bellen, u treft via deze pagina de verschillende installatie mogelijkheden om uw Ziggo pakket op een juiste wijze te installeren en in te stellen voor gebruik.

Ziggo internet installeren

Bij het Ziggo internet pakket wordt middels zeer duidelijke instructies uitgelegd hoe u Ziggo internet kunt installeren. Wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt, raden wij u het volgende aan:

  • Heeft u uw Ziggo internet contract via Vereniging de Vastelastenbond afgesloten? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Heeft u zelfstandig uw Ziggo internet pakket besteld? Neem dan contact op met Ziggo

Voor technische vragen over uw installatie wendt u zich tot de technische helpdesk van Ziggo. De medewerkers helpen u telefonisch de met internet installeren en kunnen u helpen als u in de buurt van uw modem bent.

Ziggo tv installeren

Ook Ziggo televisie pakketten worden op uw adres afgeleverd, voorzien van zeer duidelijke installatie instructies. Het kan echter zo zijn dat u hulp behoeft met installeren of voorafgaand aan een eventuele overstap naar Ziggo televisie vragen heeft over de verschillende installatie mogelijkheden van digitale kabeltelevisie.

  • U kunt in dat geval contact opnemen met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

  • Voor technische hulp bij installatie van Ziggo televisie, verwijzen wij u graag naar de Ziggo Contactpagina

Ziggo telefonie installeren

Het installeren van telefonie van Ziggo is met de meegeleverde instructies simpel als 1-2-3. Mocht u tijdens de installatie toch met vragen zitten, dan neemt u contact op met Ziggo.

Heeft u algemene vragen over de installatie van Ziggo telefonie op uw adres? Neem dan eens contact op met Vereniging de Vastelastenbond.