Door isolatie te laten plaatsen.

Meer informatie

Direct profiteren van  isoleren

Bespaar € 450,- met isolatie

Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

Selecteer de periode met het bouwjaar van jouw woning!

1918-1945
1945-1975
1975-1983
1983-1990

Meer informatie

Isoleren woning bouwjaar 1983-1990

Er valt veel te verbeteren qua isolatie bij woningen uit bouwjaren tussen 1983 en 1990. De bouwsector wist toen al dat isolatie hielp om de warmte binnen te houden. In de loop der jaren is het isolatiemateriaal sterk verbeterd. Wat in de jaren 80 en 90 goede isolatie was, voldoet nu niet aan de geldende kwaliteitseisen. Omdat bij woningen uit deze bouwperiode vaak al wel isolerende maatregelen zijn getroffen, is het verstandig om een adviesgesprek aan te vragen met een erkend isolatiebedrijf. Ze kunnen jouw woning inspecteren en weten direct waar verbetering mogelijk is. 

Waar te beginnen?

Is jouw woning tussen 1983 en 1990 gebouwd? Veel isolatiemethodes leveren direct meer wooncomfort op. De vloertemperatuur stijgt met vloerisolatie bijvoorbeeld met circa twee tot vier graden Celsius. Ook kun je met spouwmuurisolatie warmte in de wintermaanden langer vasthouden. Maar het meeste warmteverlies gaat door het dak. Vaak is het dakbeschot al bij de bouw iets geïsoleerd. Dit kan van binnenuit goed na-geïsoleerd worden. 

Als het dak van jouw woning nog niet geïsoleerd is, dan valt hier het meeste rendement te behalen. Dit levert direct lagere energiekosten op.

Spouwmuren isoleren met na-na-isolatie biedt uitkomst

Mocht je spouwmuur al geïsoleerd zijn, dan kan na-na-isolatie een goede oplossing zijn! Met deze methode verhoog je de isolatiewaarde van je woning. Voor het na-na isoleren van de spouwmuur moet je een erkend isolatie bedrijf laten komen. Onze nieuwe partner Isolatie Centraal beheerst deze specialistische techniek.

Bij na-na-isolatie spuit men isolatieschuim (CentraFoam) bij het oude isolatiemateriaal in. Dit schuim vermengt zich probleemloos met het bestaande materiaal. Het prepareren van CentraFoam moet heel secuur gebeuren.  

Aanvragen isolatieadvies

Wil je persoonlijk advies? Vraag dan direct gratis een adviesgesprek aan. Vervolgens komt een isolatie-expert vrijblijvend bij jouw thuis om de situatie te bekijken en advies te geven. De kosten, inclusief de korting, worden op de offerte duidelijk gespecificeerd weergegeven. Deze offerte is vrijblijvend en is 60 dagen geldig.