Door isolatie te laten plaatsen.

Meer informatie

Direct profiteren van  isoleren

Bespaar € 450,- met isolatie

Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

Selecteer de periode met het bouwjaar van jouw woning!

1918-1945
1945-1975
1975-1983
1983-1990

Meer informatie

Isoleren woning bouwjaar 1945-1975

Woningen die voor 1975 zijn gebouwd, zijn niet of nauwelijks geïsoleerd. De kans is groot dat er in de loop der jaren al verbeteringen zijn aangebracht. Meestal is dat dakisolatie en de plaatsing van dubbel glas (omdat het enkel glas werd vervangen). Als deze isolerende maatregelen recent zijn uitgevoerd, is de dakisolatie waarschijnlijk redelijk goed (minstens 8 cm) en is het glas van HR++ kwaliteit. Als de verbeteringen al wat ouder zijn, dan is er dunner isolatiemateriaal gebruikt. Vaak ontbreekt het in huizen van voor 1975 bijvoorbeeld nog aan vloer- en gevelisolatie.

Waar te beginnen?

Er valt genoeg te kiezen. Je kunt namelijk jouw dak, muren, ramen en vloer aanpakken. Ook kun je matig uitgevoerde isolatiemaatregelen laten verbeteren door een erkend isolatiebedrijf. Deze vakmensen komen dan bij je thuis en kunnen precies vertellen waar de verbeterpunten liggen. Na afloop van dit gesprek weet je waar isolatiewinst te behalen is.

Aanvragen isolatieadvies

Je wilt gaan isoleren, maar begin je? Win persoonlijk advies in, zodat je precies weet hoe je woning ervoor staat. Je weet dan welk onderdeel je het beste als eerste kunt aanpakken en wat het meeste effect heeft. 

Vraag gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Vervolgens bezoekt een isolatiexpert jouw thuis om de situatie te bekijken en beoordelen. De kosten, inclusief de korting, worden op de offerte duidelijk gespecificeerd weergegeven. Na uitgifte is de offerte 60 dagen geldig.