Door isolatie te laten plaatsen.

Meer informatie

Direct profiteren van  isoleren

Bespaar € 450,- met isolatie

Ontdek de mogelijkheden voor jouw woning.

Selecteer de periode met het bouwjaar van jouw woning!

1918-1945
1945-1975
1975-1983
1983-1990

Meer informatie

Isoleren woning bouwjaar 1991-2000

Huizen die gebouwd zijn in de periode 1992 tot en met 1999 hebben redelijke dak-, gevel- en vloerisolatie. Waarschijnlijk is jouw woning al goed geïsoleerd, maar er valt altijd nog wel iets te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van HR++ of Triple glas. Hier valt nog veel winst te behalen. Extra isolatie is niet noodzakelijk, behalve als je jouw huis energieneutraler wilt maken. Bij woningen uit de periode 1992 tot 2000 is er meestal dubbel glas geplaatst.  (geen HR++ of triple glas). Dat is iets van de laatste jaren.

Waar te beginnen?

Laat eerst een erkend isolatiebedrijf langskomen om de situatie te inventariseren. Meestal zijn bij woningen uit deze bouwjaren het dak en de spouw al geïsoleerd. Vloerisolatie werd echter niet standaard bij de bouw uitgevoerd. Hier valt dan ook nog veel winst te behalen. Heb je last van koude voeten terwijl de temperatuur in de huiskamer toch goed is? Of heb je te maken met een vochtig woonklimaat? Kies dan voor vloerisolatie en bespaar flink op je energierekening. 

Het is ook zeker de moeite waard om HR++ of triple glas aan te brengen.

Verder verduurzamen

We zien vaak dat huiseigenaren met een goed geïsoleerde woning  verder kijken. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de plaatsing van een elektrische boiler, een warmtepomp of zonnepanelen. Zo wordt je woning nog minder afhankelijk van de gasvoorraden. 

Aanvragen isolatieadvies

Het aanvragen van persoonlijk advies kan handig zijn als je wilt weten hoe jouw woning ervoor staat. Zeker als je niet de eerste eigenaar van de woning bent. 

Je kunt gratis een adviesgesprek aanvragen. Vervolgens bezoekt een isolatie-expert vrijblijvend jouw huis om de situatie te bekijken en advies te geven. De kosten, inclusief de korting, worden op de offerte duidelijk gespecificeerd weergegeven. Deze offerte is vrijblijvend en zestig dagen geldig.