Energie berekenen

 

MAAK EEN BEREKENING

Uw energierekening kan lager!

Direct weten wat u kunt besparen op energie?

Postcode / Huisnr. Huishouden
-
3 personen
+
Type woning
Metertpe
 
 

Lid worden

 

WORD GRATIS LID!

  • Onafhankelijk en persoonlijk besparingsadvies
  • Doorlopende collectieve kortingen op al uw vaste lasten
  • Hulp bij vragen en oplossen van klachten
  • Geld terug op uw online aankopen bij 3.000 webwinkels
 

Vereniging de Vastelastenbond. De consumentenvereniging voor al uw vaste lasten. We hebben al 11 jaar ervaring op gebied van energie, internet, tv en bellen en verzekeringen.

Vaste lasten zijn er dus voor iedereen. Wanneer u uw vaste lasten te hoog vindt zijn er een aantal manieren om deze te verlagen. Hieronder wordt beschreven hoe u kunt besparen op uw vaste lasten en hoe onze vereniging u daarbij kan adviseren.Voor veel mensen is het lastig om op een eenvoudige wijze inzicht te verkrijgen in het berekenen van de vaste lasten. Om een goede inschatting van de maandelijks vaste lasten te kunnen maken heeft vereniging de Vastelastenbond een handige Excel sheet en een rekenmodel opgezet die u hier kunt downloaden. 

Wat zijn vaste lasten?

Vaste lasten zijn terugkerende kosten die moeten worden voldaan omdat u een verplichtende overeenkomst aan bent gegaan met een dienstverlener, leverancier of provider. U kunt hierbij denken aan kosten voor water, verzekeringen, energie, internet tv en bellen et cetera. Energie (stroom en gas) wordt gezien als de grootste kostenpost voor Nederlandse huishoudens. Met de collectieve korting via de Vastelastenbond kunt u hier veel geld mee besparen.

Ook de maandelijke kosten voor boodschappen of de gemeentelijke belastingen worden beschouwd als vaste lasten.

 

Berekenen Alles in 1 pakket kosten in uw postcode

Voor het berekenen van uw vaste lasten aan een alles in 1 pakket, is het belangrijk te beseffen waaruit deze kosten kunnen bestaan. De kosten voor telefoon, televisie en internet hangen af van uw verbruik, het soort aansluiting en uw provider, maar ook eventuele extra zender pakketten, internetdongels en het bellen naar mobiele telefoons dan wel eventueel daarin afgesloten pakketten.

1
Gegevens
 
2
Vergelijken
 
3
Overstappen
 

Postcode + huisnummer

 
Voer uw postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in, om de voor u beschikbare pakketten te zoeken.
 
 
 

Berekenen energie kosten, stroom en gas

De Vastelastenbond biedt verschillende soorten energie contracten aan die passen bij de verschillende wensen van de leden van het inkoop collectief. Wilt u weten welk van onze (groene) energie prijs contracten voor gas en stroom passen bij uw persoonlijke situatie? Bezoek onze energie prijs bereken module. Ook kunt u direct besparen op de energie kosten door te kiezen voor een van onze beste keus energie pakketten via de door de Vastelastenbond aangesloten energie leveranciers.

Uw voorschotbedrag en besparing berekenen?

  Begin hier
 

Vastelastenbond aanspreekpunt besparen op vaste lasten

Wanneer u via het gratis lidmaatschap van de Vastelastenbond een alles in 1 pakket voor internet, tv en bellen of een verzekering afsluit, of overstapt van energieleverancier, heeft de Vastelastenbond natuurlijk voor u al gelet op de kleine lettertjes en krijgt daarnaast ook de beste deal. De Vastelastenbond is het collectief en informatie punt voor alle consumenten en zakelijke partijen die advies zoeken of hulp nodig hebben met het kiezen van de juiste contracten. De Vastelastenbond helpt u graag verder, en doen dit al jaren naar tevredenheid van tienduizenden tevreden leden, die collectief besparen op onder meer hun energie prijs!