Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Verzekerd Zonder Zorgen

Besteed je verzekeringen aan onze experts uit en profiteer altijd van de beste dekking! Geen gedoe en meer vrije tijd voor:

€10,- p.m.
(of €100,- p.j.)

Meer informatie

Klantvraag: Wat kun je met Verzekerd Zonder Zorgen?

Vrijdag 28 april 2023 10:19Frank van de Ven
Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

Het onderscheidend vermogen van Verzekerd Zonder Zorgen is dat we jaarlijks je lopende verzekeringen en bespaarmogelijkheden onderzoeken.

‌Ons Customer Care Team krijgt regelmatig de vraag wat onze service ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ precies inhoudt. Een goede vraag verdient een goed antwoord. Met deze dienstverlening laat je een ervaren adviseur jaarlijks jouw lopende (schade)verzekeringen controleren. Je voorkomt dat je onder- of oververzekerd bent én je betaalt altijd de laagste prijs voor je verzekeringen.

Met ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ kies je voor totaalontzorging. Door jaarlijks je polissen na te lopen, weet je zeker dat je goed zit en niet te veel betaalt. Omdat we met abonnementsvormen werken, garanderen we onafhankelijkheid. We zijn niet gebonden aan bepaalde partijen en kiezen in het belang van de klant.
Met ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ profiteer je van deze voordelen:
 
  • Je hebt één aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen
  • Jaarlijks kijken onze adviseurs je lopende verzekeringen na
  • Je beschikt over een proactieve tussenpersoon
  • Ons advies is onafhankelijk
  • Een jaarlijkse check voorkomt onder- of oververzekering
  • We zijn altijd telefonisch bereikbaar op werkdagen

Verzekerd Zonder Zorgen is ontwikkeld om één aanspreekpunt voor al je schadeverzekeringen te creëren. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt over je inboedelverzekering of reisverzekering dan kun je die aan dezelfde persoon stellen. Je weet bij wie je moet zijn en dat geeft rust, inzicht en overzicht.

Het onderscheidend vermogen van ‘Verzekerd Zonder Zorgen’ is dat we jaarlijks je lopende verzekeringen nakijken en je bespaarmogelijkheden onderzoeken. Als we zien dat je kunt besparen of van betere polisvoorwaarden kunt profiteren, laten we dat weten en regelen we de overstap. We werken proactief en dat maakt ons onderscheidend.

We nemen onze rol serieus en dat maakt ons een proactieve tussenpersoon. Jaarlijks nemen we contact met je op om te kijken of alles nog klopt. Heb je recent een dure aanschaf gedaan zoals zonnepanelen laten plaatsen? Is dat al doorgegeven aan je verzekeraar? Wij willen een band opbouwen met jou, zodat jij altijd van de beste verzekeringen profiteert.

Wij zijn onafhankelijk en kiezen altijd de verzekering uit die het beste bij jou past en het meest voordelig is. In een persoonlijk gesprek verkennen we jouw wensen om tot de beste keuze te kunnen komen.

We werpen ons op als tussenpersoon en zoeken zoals gezegd proactief naar de beste verzekeringen. Wanneer je gezinssituatie is veranderd, nemen we dat mee en passen we dat direct aan. Zo voorkom je dat je onder- of oververzekerd bent.

Wanneer je ervoor kiest om Verzekerd Zonder Zorgen af te sluiten, kun je voor al je (schade)vragen bij de Vastelastenbond terecht. Onze experts staan je snel te woord. We zijn op werkdagen tijdens kantooruren per mail en telefonisch bereikbaar. Je weet dus dat je snel antwoord op je vraag krijgt en een deskundig persoon aan de lijn krijgt.
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen

De merknaam Ditzo verdwijnt vanaf 17 april en de verzekeraar gaat daarna verder onder de naam ASR. Moederbedrijf ASR schroeft het aantal merknamen terug.

Ditzo gaat verder als ASR

Vrijdag 24 maart 2023 10:10

‌De merknaam Ditzo verdwijnt vanaf 17 april en de verzekeraar gaat daarna verder onder de naam ASR. Moederbedrijf ASR schroeft het aantal merknamen terug om de positie op de markt te versterken. ...

Lees meer
Dit blog helpt je om je goed voor te bereiden!

Met deze vijf tips ga je goed voorbereid op autovakantie

Dinsdag 11 april 2023 08:39

‌Als je van plan bent om een auto te huren voor je op vakantie gaat of op je reisbestemming, dan zijn er een aantal zaken waarop je moet letten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kinderzitjes of...

Lees meer
De Vastelastenbond – romantisch als we zijn – zet vier scenario’s voor je op een rijtje waarop je jouw verzekeringen kunt aanpassen aan het verloop van jouw Valentijnsdag...

Verzeker je (van een goede) Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari 2023 07:18

‌Valentijnsdag is de dag van de liefde en voor veel stelletjes reden genoeg iets om te vieren. Mocht jij je geliefde willen verrassen, zorg dan wel voor een vlekkeloze uitvoering. Voor de zeker...

Lees meer
De Vastelastenbond verzamelde acht verzekeringen waar je echt niets aan hebt. Deze verzekeringen zijn onnodig, duur en zinloos.

Dit zijn de 8 meest zinloze verzekeringen

Donderdag 05 januari 2023 12:59

‌‌Het geeft een prettig gevoel als je weet dat je spullen goed verzekerd zijn, maar je kunt er ook in doorslaan. Sommige verzekeringen spelen in op emotie en bieden weinig meerwaarde. De b...

Lees meer