Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Ontdek alle voordelen van de MijnVLB-app in onze podcast

Vrijdag 02 december 2022 08:53Frank van de Ven
Sinds december is de MijnVLB-app een feit. In deze online omgeving worden alle diensten die klanten bij de Vastelastenbond hebben afgesloten ondergebracht.

Sinds december is de MijnVLB-app een feit. In deze online omgeving worden alle diensten die klanten bij de Vastelastenbond hebben afgesloten ondergebracht.

Sinds december is de MijnVLB-app een feit. In deze onlineomgeving worden alle diensten die klanten bij de Vastelastenbond hebben afgesloten ondergebracht. Zo weet je bijvoorbeeld direct wat de looptijd van je energiecontract is en vind je de polisbladen terug. “Deze app geeft rust en inzicht. In plaats van tig apps voor je zorgverzekering, schadeverzekeringen, autoverzekering of energiecontract volstaat één applicatie”, stelt directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond.

In de vijftiende aflevering van de podcast-reeks ‘Onderaan de Streep’ gaat Wolfert dieper in op de MijnVLB-app. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de app uit te breiden en onder meer de service Verzekerd Zonder Zorgen af te sluiten, een isolatie-expert voor advies bij je thuis uit te nodigen of een energie-update in te stellen. Ook voor vragen over zonnepanelen kun je in deze app terecht.

De app is bedoeld als onlineomgeving waarin je ook op een laagdrempelige manier contact kunt opnemen met de klantenservice. Alle communicatie vanuit de Vastelastenbond wordt in een onlineomgeving opgeslagen zodat je die informatie rustig kunt nalezen. Je ontvangt notificaties wanneer er belangrijke post voor je is. Dat kan bijvoorbeeld een nieuw aanbod voor een energiecontract zijn.


Het is ook mogelijk om via je desktop in te loggen op MijnVLB en van alle gemakken van deze dienst te profiteren. Als je liever inlogt via je tablet of computer is dat ook gewoon mogelijk. “De app is juist extra handig. De meeste mensen hebben veel apps op hun smartphone die ze altijd bij zich dragen. Dit betekent dus dat je je vaste lasten in je broekzak of binnenzak hebt”, stelt Wolfert. 

Klanten ontvangen een uitnodiging en hoeven dus niet online naar de MijnVLB app te zoeken. “De app staat nog in de beginfase en we willen deze dienst constant uitbreiden”, verduidelijkt de directeur. “Wanneer we een nieuwe dienst ontwikkelen of service lanceren, presenteren we die ook in de app. Het is de bedoeling dat we bijvoorbeeld ook je slimme meter aan de app kunnen koppelen zodat je altijd inzicht hebt in je energieverbruik.”
 

Ontdek onze podcasts 

‘Onderaan De Streep’ is te beluisteren via YouTubeSpotifyiTunesGoogle én Soundcloud! Alle afleveringen kun je terugluisteren op deze kanalen. Een podcast is een nieuwe manier om onze klanten te informeren op actuele ontwikkelingen en onze nieuwe diensten. Mocht je een tip hebben voor de redactie of wil je een bepaald onderwerp uitgelicht hebben dan kun je ons altijd mailen!
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

De prijsverschillen tussen energiebedrijven worden voornamelijk veroorzaakt door verschillend inkoopbeleid.

Gastarief boven prijsplafond al ruim drie euro per kuub

Dinsdag 29 november 2022 14:53

‌Klanten van Eneco, Essent en Vattenfall betalen ruim drie euro voor een kuub gas als zij boven de limiet van het prijsplafond komen. Dit trio heeft de variabele tarieven voor 2023 bekendgemaak...

Lees meer
Een moderne airco gebruiken om je woning te verwarmen, is goedkoper dan wanneer je dat met een gasgestookte cv-ketel doet. Wanneer je jouw woning met airco's wilt verwarmen, vraagt dat wel om een flinke investering.

Klantvraag: Kun je je huis verwarmen met een airco?

Dinsdag 29 november 2022 09:49

‌ De klantenservice van de Vastelastenbond krijgt veel vragen over energiebesparing. Zo vroeg een klant laatst of het mogelijk is om de energiekosten te drukken door zijn woning te verwarmen...

Lees meer
Het solvabiliteitsonderzoek heeft veel teweeggebracht. In dit blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over het onderzoek.

Wat je nog meer moet weten over ons solvabiliteitsonderzoek

Vrijdag 25 november 2022 10:49

‌ Afgelopen dinsdag verscheen ons solvabiliteitsonderzoek waarin we de financiële gezondheid van twintig energiebedrijven onderzochten. Drie energieleveranciers stonden er niet goed voor. Het o...

Lees meer
Er zijn grote verschillen tussen opbrengen, salderen en terugleveren. Deze begrippen worden door elkaar gebruikt en soms verkeerd geïnterpreteerd. Onze klantenservice legt uit hoe het zit.

Klantvraag: Hoe zit het nu eigenlijk met zonnepanelen en slimme meters?

Donderdag 24 november 2022 14:50

‌ De combinatie zonnepanelen en slimme meters levert regelmatig vragen op. Onze klantenservice krijgt regelmatig telefoontjes over deze onderwerpen. Wat opvalt is dat er vaak verwarring best...

Lees meer