Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Duurzame energie is de verzamelnaam voor vormen van hernieuwbare energie die verkregen worden uit andere dan fossiele brandstoffen. Bijvoorbeeld energie die uit wind, stromend water, zonnestraling en aardwarmte en energie die vrijkomt bij verwerking van afval of biomassa. Duurzaam gewonnen energie put dus nooit uit voorraden die opraken, put het leefmilieu niet uit en zorgt zodoende voor geen enkele negatieve impact voor mens en milieu.

Regel direct uw energie contact met duurzame energie

U kunt ook gemakkelijk kiezen voor duurzame energie. Zo heeft u via de Vastelastenbond bijvoorbeeld 100% groene energie van Greenchoice met collectieve korting.

Direct regelen

Vormen van duurzame energie

Er bestaan twee verschillende vormen van duurzame energie. De ene vorm maakt gebruik van bronnen die warmte leveren en de andere vorm maakt gebruik van bronnen die elektriciteit opwekken. Duurzame elektriciteitbronnen

Duurzame energie via Vastelastenbond

Wist u dat u via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond ook duurzame energie met collectieve korting kunt krijgen? Met samenwerkingspartner Greenchoice bieden wij contracten aan waarbij zowel de stroom als het gas groen worden gewonnen. Meer dan 50 bio-vergistingsinstallaties, ruim 150 windmolens en meer dan 10.000 daken met zonnepanelen in Nederland leveren groene energie aan Greenchoice, die ú via Vereniging de Vastelastenbond mét collectieve korting kunt afnemen!

Wilt u méér weten over groene stroom en groen gas via Vereniging de Vastelastenbond, maak dan een vrijblijvende besparingsberekening of neem contact met ons op.

Meer informatie over duurzame energie

Meer weten over duurzame groene stroom en gas? Klik dan op onderstaande links: