Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Tele2 contact gegevens

Tele2 contact gegevens in één overzicht gepresenteerd. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten van Tele2 verzamelde inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond de contactgegevens van internet, digitale tv & bellen provider Tele2.

Neem als bestaande klant van Tele2 contact op met uw provider, of log in voor al uw vragen over bijvoorbeeld uw Tele2 factuur of de levering van uw Tele2 pakket. Als u nog géén klant van provider Tele2 bent, kunt u voor al uw vragen over bijvoorbeeld overstappen op Tele2 en Tele2 actie contracten contact opnemen met de adviseurs van de Vastelastenbond.

Contactgegevens Tele2

Zoekt u contact met Tele2? Bestaande klanten van deze internet, tv en telefonie provider kunnen het gemakkelijkst gebruik maken van onderstaande contact gegevens Tele2:

Overige contactgegevens Tele2

Tele2 is ook op andere manieren bereikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de overige contact gegevens van provider Tele2:

  • Post adres Tele2: Postbus 289, 2400 AG Alphen aan den Rijn

  • Bezoekadres Tele2: Wisselwerking 58 1112 XS Diemen

Contact gegevens Tele2 Zakelijk

Zakelijke afnemers van internet, tv en bellen bij provider Tele2 maken gebruik van andere contact gegevens. Een overzicht van de contact gegevens Tele2 Zakelijk:

  • Telefoonnummer Tele2 Zakelijk (voor klantnummers die beginnen met B of 1):
    +31 (0)20 - 754 4475

  • Telefoonnummer Tele2 Zakelijk (voor klantnummers die beginnen met 9):
    +31 (0)20 - 750 1611


Mocht uw contact met Tele2 niet goed verlopen, of mocht u vragen hebben over Tele2 die een onafhankelijk antwoord verdienen? Neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond. Wij helpen u graag verder!