Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Tele2 | informatie, vergelijken en overstappen

Geschiedenis Tele2


Provider Tele2 is opgericht in 1993 en levert haar diensten in 10 landen. Het is een ADSL aanbieder en biedt ook glasvezel aan. Tele2 levert over de lijn van KPN. Begin 20e eeuw werd de telecommunicatie markt geliberaliseerd waardoor er meer concurrentie ontstond. Tele2 brak als eerste partij in 2010 de monopolie in de markt voor analoge kabeltelevisie open.

Tele2 op uw adres

Tele2 opzeggen

Wilt u het contract bij Tele2 opzeggen? De klantenservice is te bereiken op: 020-7544444 of u kan opzeggen middels een opzegbrief. Klik voor meer informatie op het tabblad opzeggen.

Veel internetaanbieders bieden een overstapservice.  De overstapservice is niet te gebruiken bij deze provider Tele2. Het opzeggen bij Tele2 dient u zelf te regelen.  Losse televisiediensten dient u ten alle tijden zelf op te zeggen. Regel het opzeggen van uw abonnement pas nadat u van uw nieuwe provider een afmeldbevestiging heeft ontvangen. Zo weet u precies per welke datum u uw huidige/ ‘oude’ abonnement op kan zeggen.

Overstappen Tele2

Wanneer de contractperiode van uw internet abonnement is verlopen, kan u andere aanbieders vergelijken en overstappen van internetprovider. Wellicht treft u een aanbieding dat goedkoop is. U kan gemakkelijke aanbiedingen van providers vergelijken via de website van de Vastelastenbond.

Verhuizen en overstappen

Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij Tele2 dan kan u uw contract meenemen, mits deze dienst op uw nieuwe adres ook mogelijk is. Het kan zijn dat er kosten voor de verhuizing in rekening worden gebracht. Controleer dat even. Soms worden er kosten in rekening gebracht.

Is Tele2 goedkoop?

Tele2 profileert zich in de markt als prijsvechter. Ze hebben vaak aanbiedingen. Het is ook een partij waar u als bestaande klant, gebruik kan maken van de acties die ze hebben lopen voor nieuwe klanten. Controleer dit van te voren altijd even. U kan voor advies bellen naar de Vastelastenbond op 040-7200200.  

Uitgebreide specificatie Tele2 aanbod

Als u een uitgebreidere specificatie van het Tele2 aanbod voor internet, tv en bellen wilt inzien, klik dan op aanbod Tele2 3 in 1

Beschikbaarheid Tele2 in uw regio

Als u wilt weten of dit 3 in 1 abonnement voor internet, tv en bellen op uw adres verkrijgbaar is dan doet u de postcode check

Als na de postcode check blijkt dat het Tele2 aanbod voor internet, tv en bellen beschikbaar is dan kunt u via de aanmeld button een aanvraag doen.

Vervolgens bevestigen wij uw aanvraag en zet de Vastelastenbond uw overeenkomst voor het Tele2 aanbod door naar deze provider.

Advies voor opzegging huidige internet contract

Het onderling opzeggen tussen providers is nog niet vlekkeloos geregeld in deze markt. We adviseren u daarom om uw oude provider zelf op te zeggen (dit kan u in het aanmeldproces specifiek aangeven) De wet schrijft tegenwoordig voor dat u dit ook telefonisch mag doen. Wacht u met opzeggen tot u een bevestiging ontvangt van Tele2. Deze ontvangt u binnen een week na aanmelding op onze website.

Samenwerking Tele2 en de Vastelastenbond

Voor het Tele2 aanbod is er een speciale samenwerking tussen deze internet provider en inkoop collectief de Vastelastenbond aangegaan.

Zo heeft de Vastelastenbond als inkoop collectief voor haar leden aantrekkelijke gratis extra aanbiedingen Tele2. 

Daarnaast worden onverhoopte problemen of onduidelijkheden voor leden van de Vastelastenbond die kiezen voor het Tele2 aanbod met voorrang opgelost door de medewerkers van de internet provider.

Kies uw Tele2 aanbod via Vereniging de Vastelastenbond

Kies voor het beste Tele2 aanbod van dit moment en stap over via De Vastelastenbond.

Het Tele2 aanbod via de Vastelastenbond biedt u extra service. De Vastelastenbond begeleidt uw overstap en geeft antwoord door middel van persoonlijk contact via de website en telefonisch.

Benieuwd naar de maximale download snelheid van het Tele 2 aanbod op uw adres? Doe de postcodecheck om te zien hoeveel mb download. Tele2 kan leveren bij u thuis.

Stel uw vragen

Als u naar aanleiding van het bovenstaande vragen heeft over het Tele2 aanbod en/of de Vastelastenbond, neem dan contact  op met Vereniging de Vastelastenbond.