Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Over Tele2 | basis informatie

Over Tele2, basis informatie aangeboden door hét inkoopcollectief van Nederland sinds 2004, Vereniging de Vastelastenbond. Op deze pagina bieden wij u graag inzicht in de basis informatie aangaande de verschillende Tele2 internet, bellen en (interactieve) digitale tv pakketten.

Zo vindt u hier de weg naar inzicht in alle Tele2 kosten, maar ook informatie over installeren Tele2 pakketten. Ook vindt u via deze pagina de weg naar alle van belang zijnde technische specificaties van de Tele2 pakketten en bijbehorende decoders en overige hardware.

Tele2 kosten

Per pakket voor internet en/of digitale tv en bellen van Tele2 gelden natuurlijk unieke kosten. Omdat het ondoenlijk is al deze informatie via één overzicht met u te delen, hebben wij een speciale pagina gemaakt over de kosten van Tele2 pakketten.

Bekijk de pagina Kosten Tele2 via bovenstaande link. Mocht u daarna alsnog vragen hebben over de Tele2 kosten voor bellen, internet en tv, neem dan contact op met Tele2 en/of Vereniging de Vastelastenbond.

Installeren Tele2 pakket

Heeft u een Tele2 pakket voor internet en/of tv en bellen ontvangen, en zoekt u hulp bij installeren? Ook in dat geval is Vereniging de Vastelastenbond u graag van dienst met informatie en handige tips. Benieuwd naar onze hulp pagina voor installeren Tele 2? Klik dan hier.

Technische specificaties Tele2

Tele2 pakketten kennen ieder hun eigen technische specificaties, evenals de meegeleverde decoders/recorders/telefoontoestellen. Ook in deze technische specificaties biedt Vereniging de Vastelastenbond u graag inzicht. Bekijk dus ook de technische informatie Tele2.

Vragen over Tele2?

Neem dan gerust op met de professionele adviseurs van inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.