Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Tele2 ervaringen en klachten

Tele2 ervaringen en klachten vindt u én deelt u via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Via deze overzichtspagina helpen wij u graag verder als u klachten of ervaringen met betrekking tot internet, bellen en tv provider Tele2 heeft. Ook als u op zoek bent naar klachten en ervaringen van klanten van Tele2, vindt u via deze pagina inzicht in deze online klachten Tele2.

Klacht of ervaring Tele2?

Als u klachten heeft over Tele2, dan raden wij u aan de volgende stappen te ondernemen:

  1. Maak uw klacht bekend bij Tele2, en stel een redelijke termijn waarbinnen u antwoord en/of een oplossing verwacht van Tele2

  2. Als u ontevreden bent over – of te lang moet wachten op – het antwoord of de oplossing van Tele2, neem dan contact op met Verenging de Vastelastenbond

Onze onpartijdige adviseurs kennen de verschillende providers, en helpen u graag met handige tips en adviezen om uw onverhoopte problemen met Tele2 snel op te kunnen lossen.

Bekijk klachten en ervaringen Tele2

Als u overweegt over te stappen naar Tele2, of als u wilt bekijken of andere consumenten dezelfde eventuele klachten over Tele2 als u hebben, dan raadpleegt u allereerst de Tele2 klachten en ervaringen die online te vinden zijn.

Meer informatie over Tele2

Klik op onderstaande links voor meer informatie over Tele2, verzorgd door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond: