Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

TV van Tele2

TV van Tele2, u vindt via deze pagina de belangrijkste specificaties voor digitale televisie via deze provider. Zo kunt u bekijken wat de kosten en technische aspecten van interactieve televisie, digitale HD decoder, het zender aanbod en zender pakketten van Tele2 inhouden.

Digitale TV van Tele2

Tele2 biedt verschillende digitale tv opties, in combinatie met internet contracten. Zo kunt u kiezen voor Tele2 3 in 1 pakketten (internet, bellen en tv), maar ook voor pakketten met internet + digitale tv.

De kosten voor Tele2 tv hangen samen met de keuze van uw pakket. U kunt via de Vastelastenbond de verschillende (interactieve) televisie pakketten van provider Tele2 met elkaar vergelijken en het pakket van uw keuze via ons inkoopcollectief bestellen.

Ook kunt u via deze link inzien wat de kosten van HD recorders, pc beveiliging et cetera zijn voor verschillende Tele2 pakketten.

Zenderaanbod Tele2

U kunt bij provider Tele2 kiezen voor het standaard digitale tv pakket en extra zender pakketten. Het zenderaanbod bij uw Tele2 pakket hangt dus af van uw keuze voor het standaard zender aanbod of eventuele aanvullende zender pakketten.

U vindt de zenderoverzichten in de Vastelastenbond postcode checker. Hiermee bepalen we of Tele2 beschikbaar is op uw postcode, en kunt u vervolgens het gehele zender aanbod van Tele2 bekijken.

Meer informatie over Tele2 televisie

Als u op zoek bent naar meer informatie over interactieve digitale televisie van internet, tv en bellen provider Tele2, neem dan contact op met de ervaren adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.