Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht kosten Tele2

Overzicht kosten Tele2 vindt u uiteraard via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Via deze overzichtspagina bieden wij u inzicht in de kosten voor internet, bellen en digitale televisie bij provider Tele2. Ook vindt u via dit deel van de site inzicht in de kosten voor zaken als de monteurs installatie van uw Tele2 pakket en interactieve decoders en recorders.

Kosten Tele2 pakketten

U kunt bij provider Tele2 kiezen voor pakketten met internet, pakketten met internet + (interactieve) digitale televisie en pakketten met internet + (interactieve) digitale televisie én bellen. Uiteraard hangen de kosten van deze pakketten samen met uw persoonlijke wensen en eventuele kortingsacties van Tele2.

Ook via inkoopcollectief en belangenbehartiger de Vastelastenbond kunt u kiezen voor een overstap naar een Tele2 contract. Bent u benieuwd naar de kosten voor het Tele2 pakket dat aansluit op uw wensen? Doe dan de Vastelastenbond postcodecheck, vergelijk en stap vertrouwd over!

Overige kosten Tele2

Bij een overstap naar een nieuwe provider voor internet en/of digitale televisie is het verstandig om te controleren wat de eventuele bijkomende kosten zijn. Zo werken sommige contracten van provider Tele2 bijvoorbeeld met aansluitkosten, en gelden er bij Tele2 extra kosten voor extra zender pakketten, programma gemist en hard disk recorders.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het Tele2 pakket dat aansluit op uw eisen? Neem dan contact op voor een adviesgesprek, of doe zelf de postcodecheck en vergelijk alle pakketten die aansluiten bij uw persoonlijke eisen.