Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Bellen met Tele2

Bellen met Tele2, u vindt via hier alle specificaties voor digitaal bellen met uw Tele2 pakket. Vind via deze pagina de kosten voor bellen met Tele2: per minuut of per seconde, het starttarief en de vaste maandelijkse kosten voor een bellen pakket van Tele2.

Ook als u vragen heeft over bellen met Tele2, bijvoorbeeld over de technische aspecten of een vergelijking met uw eigen telefonie contract vindt u via deze pagina de beste manieren om deze beantwoord te krijgen.

Kosten bellen Tele2

Tele2 biedt als provider van digitaal bellen, internet en televisie verschillende pakketten aan. De kosten voor bellen bij Tele2 hangen samen met de keuze van uw pakket. Het is dus verstandig om te bepalen wat uw belgedrag is, voordat u een keuze maakt die de uiteindelijke belkosten bepaalt.

Als u inzicht wilt in de kosten van Tele2, dan is het dus vooral belangrijk om te weten of u veel of weinig belt:

  • Voor mensen die veel bellen - met kosten voor de vaste van lijn grofweg méér dan € 15 per maand - is het voordelig om een onbeperkt bellen pakket te kiezen.

  • Consumenten die minder dan € 15 per maand aan belkosten maken, doen er beter aan om de belkosten per minuut te laten afrekenen.

Wilt u weten wat de beschikbaarheid en kosten van Tele2 bellen zijn? Voer dan uw postcode in op onze postcode checker, en bekijk welke kosten Tele2 bellen voor u met zich meebrengen.

Vragen over bellen Tele2?

Als u als bestaande klant van Tele2 vragen heeft over bellen met Tele2, neem contact op met Tele2.

Heeft u een Tele2 contact via Vereniging de Vastelastenbond, of bent u (nog) geen klant van Tele2? Neem contact op met de Vastelastenbond.