Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Over Telfort, basis informatie

Basis informatie over Telfort vindt u via deze pagina. Inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond biedt u graag inzicht in de kosten, installatie en mogelijkheden van internet, digitaal bellen en interactieve tv via provider Telfort.

Kosten Telfort

De kosten voor Telfort contracten hangen samen met uw persoonlijke wensen alsmede de beschikbaarheid van Telfort diensten op het leveringsadres.

Telfort biedt pakketten aan in de volgende combinaties:

  1. Telfort internet

  2. Telfort internet + tv

  3. Telfort internet + bellen

  4. Telfort internet, bellen + tv (3 in 1 pakket)

Hoe meer diensten u bij dezelfde provider onderbrengt, hoe lager de prijs per dienst meestal wordt. Ook bij providers geldt dus méér korting als u méér diensten bij hetzelfde bedrijf afneemt.

Als u wilt weten wat de kosten voor het Telfort contract of pakket dat aansluit op uw budget en wensen voor internet, televisie en bellen, voer dan uw postcode in op onze postcode checker.

Neem voor al uw vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld de kosten van Telfort pakketten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Installatie Telfort

De installatie van een Telfort pakket voor internet en/of TV en bellen zal voor de meeste consumenten in eerste instantie geen problemen opleveren, aangezien de instructies die worden meegeleverd helder zijn.

Mocht het echter zo zijn dat u – op wat voor manier dan ook – problemen ondervindt met de installatie van een Telfort pakket, raadpleeg dan de pagina Telfort Installeren.

Mocht u er alsnog niet uitkomen met de informatie op de Telfort Installatiepagina, neem dan contact op met Telfort en/of Vereniging de Vastelastenbond.

Mogelijkheden Telfort

Benieuwd naar de mogelijkheden van Telfort diensten op uw adres? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Als u zelfstandig wilt kijken en vergelijken dan voert u uw postcode in op onze postcodechecker.

Liever een persoonlijk advies omtrent de Telfort mogelijkheden? Neem contact op met de Vastelastenbond.