Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

TV van Telfort

TV van Telfort wordt aangeboden via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Daarom bieden wij u via deze pagina graag zo veel mogelijk informatie over deze dienst van deze provider van internet, digitale tv en bellen.

Vindt via hier informatie over bijvoorbeeld de kosten van Telfort recorders en decoders, HD zenderpakketten en meer nuttig informatie over tv van Telfort.

Televisie van Telfort

Telfort biedt digitale televisie aan via zowel ADSL als glasvezel. De beschikbaarheid van deze dienst is afhankelijk van uw postcodegebied en de daar aanwezige internet netwerken.

Bij Telfort kan de consument kiezen voor verschillende mogelijkheden. Zo kan er via de gratis geleverde standaard decoder tv worden gekeken, maar kan ook worden gekozen voor uitgebreidere decoders met opnamefunctie en HD zender mogelijkheden.

Als u wilt weten welke televisie pakketten en contracten Telfort aanbiedt in uw woning, bekijk dan eenvoudig via de Vastelastenbond alle voor u beschikbare tv diensten van Telfort:

Overstappen van/naar televisie van Telfort

Overweegt u een overstap naar tv van Telfort? Of bent u juist klant bij Telfort en overweegt u overstappen naar een andere provider? De Vastelastenbond begrijpt dat overstappen van televisie, internet en bellen provider door veel mensen wordt geschuwd.

Dat is echter niet nodig! Via uw belangenbehartiger de Vastelastenbond wordt u namelijk van persoonlijk en écht onafhankelijk overstap advies voorzien, en staat u niet in de kou bij onverhoopte problemen of uw vragen en opmerkingen omtrent overstappen van of naar Telfort televisie en/of internet en bellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor overstappen van of naar Telfort?