Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Telfort ervaringen en klachten

Telfort ervaringen en klachten kunt u zowel delen als inzien via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond!

Als u wilt weten hoe anderen Telfort beoordelen op zaken als klachtafhandeling, correctheid en klantgerichtheid, raadpleegt u via deze pagina de klachten en ervaringen die consumenten online met elkaar en Telfort deelden.

Ook als u zelf zit met een klacht of ervaring betreffende internet, bellen en televisie provider Telfort, dan kunt u deze via deze pagina delen met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.

Bekijk klachten & ervaringen Telfort

Wilt u graag weten hoe anderen provider Telfort beoordelen op zaken als klachtafhandeling, correctheid, reactiesnelheid en klantgerichtheid, dan raadpleegt u de klachten en ervaringen die consumenten online met elkaar en Telfort deelden.

Zo schetst u een beeld van de werkwijze van Telfort en de tevredenheid van bestaande en ex-klanten van deze provider voor internet, digitale tv en bellen en kunt u een weloverwogen keuze voor een eventuele overstap maken!

Geef Telfort klachten/ervaringen door

Ook als u zelf uw ervaringen en/of klachten betreffende provider Telfort wilt delen met een onafhankelijke partij, is Vereniging de Vastelastenbond u graag van dienst.

Doordat wij dagelijks samenwerken met aanbieders van internet, televisie en telefonie, kennen wij de markt en willen wij u graag voorzien van handige tips en antwoorden omtrent uw klachten en/of ervaringen met betrekking tot Telfort.

Meer informatie over Telfort

Voor aanvullende informatie over aanbieder van internet, bellen en digitale televisie Telfort, klikt u op onderstaande links: