Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Telfort opzegformulier

Telfort opzegformulier van de Vastelastenbond biedt u de gemakkelijkste manier van opzeggen van uw Telfort contract voor internet en eventueel bellen en/of digitale televisie.

Door het opzegformulier op deze pagina aan te vullen met uw eigen gegevens en het per post te versturen naar uw provider Telfort, zegt u uw contract met Telfort eenvoudig schriftelijk op.

Er is echter een nóg makkelijkere manier van Telfort opzeggen, namelijk via Vereniging de Vastelastenbond! Wij leggen u graag uit hoe dit werkt.

Telfort opzeggen via Vastelastenbond

Wilt u weten wat de eenvoudigste manier van Telfort opzeggen is? Lees dan verder. De Vastelastenbond biedt u via persoonlijk advies, gebaseerd op:

  • uw persoonlijke wensen

  • uw regio

  • uw budget

…een overstap aan naar een nieuwe provider. Vervolgens stapt u eenvoudig over en wordt door de Vastelastenbond gezorgd dat uw nieuwe provider uw contract bij Telfort namens u opzegt.

Zo hoeft u zich niet bezig te houden met het gedoe rond opzeggen, en komt u (in verreweg de meeste gevallen) niet zonder internet, tv en/of bellen signaal te zitten. Klik hier voor opzeggen Telfort via Vastelastenbond.

Opzegformulier Telfort

Vul voor schriftelijk opzeggen Telfort onderstaand Opzegformulier Telfort aan met uw persoonlijke gegevens en verstuur dit per aangetekende post naar Telfort:

Telfort Internet
T.a.v. Opzeggen
Postbus 217
2400 AE Alphen a/d Rijn

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<uw handtekening>
<uw klantnummer>

< Naam>
<Adres en woonplaats> 
<Geboortedatum> 
<Telefoonnummer>
<Op te zeggen abonnement>
<Abonneenummer>
<Smartcardnummer>
<Rekeningnummer waar het abonnementsgeld van wordt afgeschreven>