Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Bellen met Telfort

Bellen met Telfort kan voordelig via Vereniging de Vastelastenbond. Als inkoopcollectief en belangenbehartiger bieden wij u daarom via deze pagina.

Of het nu gaat om digitaal bellen of analoog, de kosten per minuut of per seconde, starttarief, vaste kosten als ook de kosten van het bellen naar mobiele nummers bij Telfort – via deze overzichtspagina wijzen wij u de weg naar de informatie over bellen met Telfort.

Over Telfort bellen

Telfort biedt telefonie diensten aan via zowel het ADSL netwerk als glasvezel netwerken. Of u gebruik kunt maken van de beldiensten van Telfort is regio-afhankelijk, aangezien bijvoorbeeld nog niet overal glasvezel netwerken zijn uitgerold.

Ook qua contracten en pakketten voor bellen van Telfort zijn er natuurlijk verschillende keuzemogelijkheden. Wilt u weten welke Telfort bellen diensten er via de Vastelastenbond beschikbaar zijn op uw adres?

Kosten Telfort bellen

De kosten voor bellen via provider Telfort, hangen af van verschillende factoren. U kunt bij Telfort bijvoorbeeld kiezen voor een onbeperkt bellen pakket voor een vast bedrag per maand. Als u gemiddeld gezien voor minder dan dat vaste bedrag belt, raadt de Vastelastenbond u af te kiezen voor een Telfort onbeperkt bellen pakket, maar te kiezen voor afrekenen per minuut.

Wilt u meer weten over bellen via Telfort? Neem dan contact op met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond!

Bent u reeds klant bij Telfort, en heeft u vragen over bijvoorbeeld uw contract voor bellen of de belkosten van Telfort? Neem contact op met Telfort.