Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Telfort installeren

Telfort installeren is zó gebeurd, met de hulp van Vereniging de Vastelastenbond! Via deze pagina vindt u de verschillende installatiemogelijkheden en instellingen voor internet, televisie en bellen pakketten van provider Telfort.

Telfort internet installeren

Telfort pakketten voor internet worden bezorgd, voorzien van duidelijke installatie instructies. Met deze instructies lukt het verreweg de meeste consumenten eenvoudig om Telfort internet te installeren.

Mocht u echter onverhoopt tegen problemen of vragen aanlopen tijdens de installatie van uw Telfort internet pakket, volg dan onderstaande stappen:

  1. Noteer uw Telfort klantnummer

  2. Neem contact op met Telfort, en kies voor technische hulp

  3. Ontvang telefonische hulp van de Telfort technische hulp

Als u vragen heeft over het eventueel installeren van een Telfort pakket in de nabije toekomst, neem dan contact op met de Vastelastenbond. U kunt via ons inkoopcollectief overstappen op Telfort internet, televisie en bellen. Naast dit 3 in 1 pakket kunt u uiteraard ook kiezen voor internet of internet en bellen contracten van Telfort via de Vastelastenbond.

Telfort televisie en bellen installeren

Het installeren van Telfort televisie is vrij eenvoudig. Uw televisie decoder wordt verbonden aan uw Telfort ADSL- of glasvezel modem en vervolgens op uw televisietoestel aangesloten. Na enkele installatie stappen voor de decoder en het downloaden van zender- en programma informatie kijkt u digitaal (interactieve) televisie via Telfort.

Ook de telefoon aansluiting van Telfort is niet moeilijk qua installatie. Volg de aanwijzingen op de installatie flyer en sluit de telefoon aan op uw Telfort modem.

Doordat Telfort televisie pakketten worden geleverd met heldere instructie pamfletten, lukt het de meeste consumenten goed om zelfstandig Telfort televisie te installeren.

Volg bij onverhoopte installatie problemen de 3 stappen die hierboven zijn omschreven om hulp bij installatie van uw Telfort digitale televisie en bellen.