Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Bellen met Ziggo

Bellen met Ziggo, u vindt alle belangrijke informatie via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Op deze pagina vindt u de specificaties van bellen met een Ziggo pakket. Of het nu gaat om digitaal bellen of analoog, de kosten per minuut of per seconde, start tarieven, eventuele vaste kosten als ook de kosten voor bellen naar mobiele- en informatienummers

Bellen met Ziggo: de tarieven

Wilt u weten wat alle mogelijke tarieven voor bellen via provider Ziggo zijn? Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat voor u de kosten per minuut of per seconde, start tarieven, eventuele vaste kosten als ook de kosten voor bellen naar mobiele- en informatienummers zijn voordat u eventueel overstapt naar bellen en internet/digitale kabel tv van Ziggo.

Wij helpen u graag op twee manieren aan alle mogelijke informatie omtrent bellen met Ziggo en de hierbij horende kosten.

Wilt u zelf de kosten voor Ziggo bellen met elkaar vergelijken? Dan kunt u via onze heldere postcodechecker eenvoudig bekijken en vergelijken. Liever een persoonlijk advies, of vragen naar aanleiding van de Ziggo kosten uit de postcodechecker? Dan kunt u contact opnemen met Vereniging de Vastelastenbond.

  1. Bekijk belkosten Ziggo via postcodecheck

  2. Neem contact op met de Vastelastenbond

Specificaties bellen met Ziggo

Ook als u benieuwd bent naar de technische specificaties van bellen met Ziggo, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld weten of uw eigen telefoontoestel geschikt is voor bellen via Ziggo, of heeft u vragen over de techniek die wordt gebruikt voor bellen via de kabel met Ziggo?

Wij helpen u graag verder! Neem contact op met de Vastelastenbond voor al uw vragen over de specificaties van bellen met Ziggo.