Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ziggo ervaringen en klachten

Ziggo ervaringen en klachten voor goed geinformeerde consumenten. Bekijk de ervaringen en klachten die klanten van Ziggo online met elkaar en de provider deelden.

Schets daarmee voor uzelf of Ziggo een organisatie is die correct met haar klanten omgaat, of dat u toch liever overstapt naar een andere aanbieder voor internet en/of televisie en bellen.

Heeft u zelf een klacht over of ervaring met Ziggo die u graag wilt delen met een professioneel team adviseurs? Dan kunt u via deze pagina ook contact opnemen voor al uw Ziggo klachten en ervaringen.

Bekijk Ziggo klachten & ervaringen

Bekijk Ziggo klachten & ervaringen voor een inzicht in de tevredenheid van Ziggo klanten en de wijze waarop internet, tv en bellen provider Ziggo omgaat met verschillende klachten en ervaringen.

Ook kunt u door de klachten & ervaringen van andere Ziggo klanten als bestaande klant inzien of uw eigen probleem of vraag vaker voorkomt, en wat de oplossing is. Zo hoeft u geen contact met Ziggo op te nemen!

Zelf klachten & ervaringen Ziggo doorgeven

Voor al uw eigen klachten en ervaringen met internet, kabeltelevisie en telefonie van Ziggo bent u aan het juiste adres bij inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Geef uw Ziggo klachten en ervaringen door aan onze ervaren adviseurs, waarna zij u bijstaan met vrijblijvend advies en handige tips. Door onze jarenlange ervaring met alle aanbieders van internet, tv en bellen kennen wij de oplossing voor veel problemen en de antwoorden op vele vragen!