Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

TV van Ziggo

TV van Ziggo specificaties en kosten bekijkt u via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina vindt u de specificaties én kosten van televisie kijken met een Ziggo pakket.

Of het nu gaat om digitale tv of analoog, interactieve televisie, de kosten van de HD decoder, het zenderaanbod en de kosten voor aanvullende zenderpakketten bij Ziggo, u vindt hier de weg naar al uw antwoorden.

Specificaties TV van Ziggo

Als u wilt weten wat de specificaties van televisie van Ziggo zijn, dan kunt u deze bekijken en vergelijken via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

U kunt de technische specificaties van Ziggo pakketten voor televisie, bellen en internet via de kabel van Ziggo op twee manieren achterhalen via de Vastelastenbond:

  1. Voer uw postcode in via de internet vergelijker, en selecteer provider Ziggo. Op de tabbladen ‘Installatie’ en ‘basisinformatie’ vindt u vervolgens de belangrijkste specificaties van tv kijken via Ziggo. Heeft u aanvullende vragen, of vindt u het moeilijk om specificaties te vergelijken? Ga dan verder met stap 2.

  2. Neem contact op met de Vastelastenbond voor een persoonlijke vrijblijvende vergelijking van uw huidige tv abonnement met een Ziggo tv pakket, of voor uw vragen over de technische specificaties van Ziggo televisie pakketten.


Kosten TV van Ziggo

Ook als u de kosten van TV van Ziggo wilt bekijken en/of vergelijken bent u bij Vereniging de Vastelastenbond aan het juiste adres.

Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de aanmeldkosten voor de Ziggo pakketten die we aanbieden, of naar de kosten van de HD decoder, het zenderaanbod en/of de kosten voor aanvullende zenderpakketten bij Ziggo?

Ook dan kunt u op twee manieren uw informatie opvragen bij de Vastelastenbond:

  1. Gebruik de Vastelastenbond internet vergelijker

  2. Neem contact op met de Vastelastenbond voor al uw vragen of een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek

Wij vernemen graag van u en helpen u heel graag met vergelijken, overstappen en alle vragen of opmerkingen die daarbij kunnen komen kijken!