Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht kosten Ziggo

Overzicht kosten Ziggo voor de verschillende pakketten en contracten die u via Vereniging de Vastelastenbond kunt afsluiten.

Bekijk via deze pagina de kosten voor het aanmelden bij Ziggo voor verschillende pakketten voor internet, digitaal bellen en (interactieve) televisie van Ziggo. Ook vindt u via deze pagina de kosten van installatie, bijvoorbeeld door een monteur en bijvoorbeeld de interactieve decoder, zenderpakketten et cetera.

Bekijk naast het kostenoverzicht Ziggo ook eens de Vastelastenbond overstap tips, zodat u goed geïnformeerd vergelijkt en overstapt van internetprovider.

Kostenoverzicht Ziggo

U kunt via Vereniging de Vastelastenbond nu eenvoudig een kostenoverzicht voor alle beschikbare Ziggo pakketten bekijken en vergelijken met andere aanbieders van internet, televisie en bellen.

Bepaal voor uzelf of u Ziggo internet en/of televisie en bellen wilt afnemen door de pakketten van alle providers en hun maandelijkse kosten te bekijken en vergelijken.

Als u liever via persoonlijk contact de kosten voor Ziggo pakketten vergelijkt met uw huidige contract, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de onafhankelijke medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond. Wij helpen u graag met een complete vergelijking en wegen de voors en tegens van overstappen naar een nieuw internet, bellen en/of televisie contract graag met u af.

Bijkomende kosten Ziggo bekijken

Als u wilt weten of bij de via Vereniging de Vastelastenbond aangeboden Ziggo pakketten bijkomende kosten horen, dan helpen wij u graag verder. Bijkomende kosten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit eventuele monteurskosten, extra zenderpakketten, harddisk recorders en andere extra te bestellen Ziggo apparatuur.

Voor een overzicht van de bijkomende kosten van Ziggo pakketten kunt u de pakketten vergelijker gebruiken (klik op het tabblad ‘kosten’) of contact opnemen met Vereniging de Vastelastenbond.