Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De regiotoeslag energie wordt ook wel transporttoeslag is de toeslag die geldt op de kubieke meterprijs voor het transport van gas over het landelijk transportnet van de Gasunie. De toeslag is hoger naarmate de afstand van het leveringsadres tot Groningen groter is. Woont u in de provincie Limburg, dan betaalt u het meeste regiotoeslag. Weet u niet in welke regio u bent ingedeeld? Klik hier. Onder aan de pagina kunt u uw postcode invullen en u ziet direct tot welke gasregio u behoort.

De regiotoeslag wordt o.a. ingezet door Gasunie om het gasnetwerk te onderhouden, aansluitingen op regionale en het internationale gasnetwerk te optimaliseren en operatief te houden en de algemene levering van aardgas aan zowel consumenten als zakelijke gasafnemers continu gaande te houden, het storingsvrij houden van het netwerk kortom.

Bereken regio toeslag

De regio toeslag voor energie staat geheel los van uw energietarieven en gekozen energiecontract. U kunt niet besparen op deze kosten, omdat deze kosten regio-afhankelijk zijn. De maximale regiotoeslag wordt jaarlijks mede door de NMA (nu ACM) bepaald. Wilt u weten hoeveel u jaarlijks kunt besparen aan energie inclusief regiotoeslag via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond? Voer dan uw postcode en energieverbruik/woonsituatie in op de energievergelijker.

Meer informatie regionaal energienetwerk

Vereniging de Vastelastenbond biedt een schat aan relevante informatie aangaande energie, energieleveranciers, netwerkbeheerders en álles wat daar verder mee te maken heeft:

Neem contact met ons op als u een vraag wilt stellen aan één van onze medewerkers! Wij helpen u graag verder…