Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De transport toeslag energie is de toeslag die geldt op de kubieke meterprijs voor het transport van gas over het landelijk transportnet van de Gasunie. Hoe verder een afnemer van de bron in Groningen verwijderd is, des te hoger de transporttoeslag. De maximale transport toeslag wordt jaarlijks mede door de NMA (Nu ACM) bepaald.

Bereken transport toeslag

U kunt niet besparen op transport toeslag, omdat deze kosten regio-afhankelijk zijn. Voer dan postcode en energieverbruik/woonsituatie in op de energievergelijker als u wilt bekijken en vergelijken hoeveel u kunt besparen op energie inclusief transporttoeslag:

Doelen van de regiotoeslag

Het gasnetwerk moet uiteraard worden onderhouden, aansluitingen op regionale en het internationale gasnetwerk moeten onderhouden en gemaakt worden en de levering van aardgas aan zowel consumenten als zakelijke gasafnemers moet continu storingsvrij plaatsvinden. Voor al deze doelen wordt de regiotoeslag in rekening gebracht.

Wilt u meer weten?

Voor iedereen die graag meer te weten komt over de werking van de Nederlandse energiemarkt, bieden wij onder meer onderstaande informatie aangaande energie, energieleveranciers, netwerkbeheerders en álles wat daar verder mee te maken heeft:

Neem contact met ons op als u een vraag wilt stellen aan één van onze medewerkers! Wij helpen u graag verder…