Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Technische informatie Telfort pakketten vindt u via de postcodechecker van inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging. Zo ziet u in één overzicht welke Telfort pakketten er in uw postcode beschikbaar zijn, en vergelijkt u de technische informatie hiervan eenvoudig.

Zo kunt u de aansluitmogelijkheden en werkingen van de geleverde Telfort pakketten voor internet, bellen en televisie controleren voordat u eventueel overstapt naar Telfort of een andere internet, tv en bellen provider.

Technische informatie Telfort internet

De technische informatie over de Telfort internet contracten die de Vastelastenbond aanbiedt, is inzichtelijk wanneer u uw postcode en huisnummer invoert in de internet postcodechecker.

Voer uw postcode in, bekijk of en welke pakketten voor internet en eventueel interactieve digitale televisie & bellen Telfort in uw postcodegebied levert. U kunt per geboden contract de technische specificaties per pakket bekijken door op ‘meer informatie’ te klikken.

Heeft u vragen over een weergegeven Telfort pakket en/of de technische informatie die daarbij hoort? Dan helpen wij u via persoonlijk contact graag verder!

Technische informatie Telfort TV & bellen

Ook de technische informatie voor Telfort digitale televisie en bellen kunt u bekijken en vergelijken via de overzichtelijke postcodechecker.

Wij nodigen u uit uw postcode in te voeren, de informatie over de beschikbare pakketten voor internet, televisie en bellen te vergelijken en contact met ons op te nemen bij vragen en/of opmerkingen.

Meer informatie over Telfort

Wilt u meer weten over provider Telfort? Klik op onderstaande links voor meer info over verschillende onderwerpen betreffende Telfort: