De contractservice
voor bewindvoerders

Log in op uw dashboard

Altijd scherpe tarieven

De Vastelastenbond zet zich in om consumenten aan de beste energiecontracten tegen de beste prijs te helpen. Dat doen we al achttien jaar en onze expertise passen wij ook toe voor bewind. We helpen bewindvoerders en hun cliënten met het afsluiten van een nieuw energiecontract met de scherpste tarieven.
Team Vastelastenbond

Waarom deze service?
Gemak en financiële ruimte

Bewindvoerders moeten veel zaken regelen voor hun cliënten. Dit regelwerk is vaak tijdrovend en intensief. Het regelen van een energiecontract is geen prettige bezigheid terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Via de Vastelastenbond is het proces een fluitje van een cent.

De betrokkenheid van de Vastelastenbond gaat echter verder. Veel energiecontracten gaan na de looptijd stilzwijgend over op een variabel tarief. Dat betekent dat je onnodig veel betaalt. Dit kan voorkomen worden door de Vastelastenbond. Wij zorgen ervoor dat er tijdig overgestapt wordt, zodat jouw cliënt nooit meer te veel betaalt.

De contractservice biedt je gemak en overzicht

De contractservice biedt je gemak en overzicht

In je eigen persoonlijke omgeving vraag je gemakkelijk en snel een contract aan voor je client. In twee minuten is je aanvraag rond en regelen wij de rest.

Persoonlijk contractoverzicht

In je eigen persoonlijke omgeving zie je alle lopende contracten, met daarbij de einddatum.

Reminder en persoonlijke service

Al voordat de contracten aflopen, krijg je een seintje zodat voorkomen wordt dat het contract overgaat naar een variabel tarief. Ook als je zelf vragen hebt, kun je altijd bellen of mailen naar één van onze adviseurs.

Onze partner

De Vastelastenbond kiest bij de uitvoering van deze service voor één partner, omdat we kritisch zijn op de voorwaarden en service richting bewindvoerders en cliënten.

De Vastelastenbond werkt al jarenlang samen met Greenchoice en op dit moment is dit de leverancier die het best aan onze voorwaarden voldoet. Bovendien ervaren wij Greenchoice als een zeer maatschappelijk betrokken energieleverancier.