Foutieve email in omloop!

LET OP: Er is vandaag een e mail gestuurd met een boodschap die doet vermoeden dat die van ons afkomstig is door de afzender: NLDB@brief.me., nldb@ sofbos.com of NLDB@orbus.com.

Deze mails zijn niet door ons verzonden en ook niet met onze toestemming. Ons advies is dus om deze mails te verwijderen en niet op de links in de mail te klikken.

Deze mededeling is geplaatst op maandag 22 juli 2019.

Helaas hebben wij moeten constateren dat er misbruik wordt gemaakt van onze naam. Er zijn momenteel valse e-mails in omloop met betrekking tot de WOZ-waarde Check. Kijk altijd goed naar de afzender van het bericht. Wij versturen e-mails vanuit de domeinnamen: Vastelastenbond.nl en Vastelastenmail.nl

WOZ-bezwaar maken kan in de periode februari t/m april 2020. Momenteel is dit niet mogelijk.

WOZ-waarde Check aanvragen


U kunt geheel kosteloos uw WOZ-waarde laten controleren en verlagen. Wij maken proactief bezwaar en nemen het gehele proces uit handen.
  • Gratis bezwaar maken i
  • Specialist taxatie en wet WOZ i
  • Minder belastingen betalen i
  • Binnen 2 minuten geregeld
Heeft u vragen? Bel gerust even met 040-7200200.

Het aanvragen duurt slechts 2 minuten.

Aanhef
In 2 minuten geregeld

Waarom bezwaar maken?

Veel WOZ-waardes kloppen niet. Dit komt doordat gemeentes hun administratie niet op orde hebben en de WOZ-waarde elk jaar globaal wordt geïndexeerd. Hierdoor kan uw woning duizenden euro’s duurder worden ingeschat. U bent de dupe en betaalt te veel aan belastingen.

Maak bezwaar! Uw WOZ-waarde laten controleren? Binnen 2 minuten is uw aanvraag ingediend. Dit levert u een besparing op van € 50,- tot € 250,-!
Nikki
Nog vragen? We zijn tijdens de WOZ campagne op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar per telefoon en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.