WOZ waarde check

Hoeveel hypotheek is haalbaar?
Bereken je maximale hypotheek

Hypotheekzekerheid

Ben je benieuwd hoeveel hypotheek je kunt aanvragen? Wij helpen je daar graag bij. Vul je gegevens in en ontdek direct hoeveel hypotheek jij kunt aanvragen. Via deze tool weet je direct waar je aan toe bent en ontvang je een schatting van de te verkrijgen hypotheek. Mocht je meer willen weten dan kun je altijd extra advies vragen aan onze partner Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen.

Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen

Het team van Buurtmannen Hypotheken & Verzekeringen werkt volledig onafhankelijk en is niet gebonden aan bepaalde verzekeringen of hypotheken. Het doel is om financiële rust te bieden voor nu én in de toekomst. Dat doet onze partner door goed te luisteren om vervolgens tot de beste keuzes te komen. 

Direct inzicht

  • Ontdek hoeveel hypotheek mogelijk is
  • Binnen paar minuten indicatie
  • Schakel adviseur in voor extra uitleg
  • Advies van onze experts is gratis

Weet wat mogelijk is voor jou!

Waarom via de Vastelastenbond?

Wij maken ons al achttien jaar sterk voor lastenverlaging voor consumenten. Zo zoeken we voor onze klanten naar de meest voordelige energiecontracten en verzekeringen. Er zijn echter meerdere manieren waarop je kunt besparen. Het is erg interessant om te onderzoeken of je jouw woonlasten kunt verlagen. Wij helpen je daar graag bij! 

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.