WOZ waarde check

Besparen op je topafslag?
Ontdek of jouw rente omlaag kan!

Neem jij een topafslag?

Met onze handige tool kun je berekenen of je de rente van je hypotheek kunt verlagen met een topafslag. Als de waarde van je huis groter werd, is het risico voor de geldverstrekker verlaagd zodat je een ‘topafslag’ kunt nemen naar een goedkopere hypotheek. Ontdek wat voor jou mogelijk is met onze tool.

Ontdek je bespaarkansen

Vul je gegevens in en ontdek of je in aanmerking komt voor een lagere rente. Kies je hypotheekverstrekker en vink aan of je wel of niet over de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) beschikt. Vervolgens geef je aan hoe hoog jouw hypotheek was bij de start van je huidige rentevaste periode. Ook moet de woningwaarde bij de start van de huidige rentevaste periode ingevuld worden. Daarna vul je de restschuld en de huidige woningwaarde in. Er volgt een berekening.

Direct inzicht

  • Snel inzicht in mogelijkheid renteverlaging
  • Gemakkelijk en snel proces
  • Extra advies mogelijk
  • Schakel expertise partner in

Verken je bespaarmogelijkheden!

Waarom via de Vastelastenbond? 

Wij maken ons al achttien jaar sterk voor lastenverlaging voor consumenten. Zo zoeken we voor onze klanten naar de meest voordelige energiecontracten en verzekeringen. Er zijn echter meerdere manieren waarop je kunt besparen. Het is erg interessant om te onderzoeken of je jouw woonlasten kunt verlagen. Wij helpen je daar graag bij!

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.