WOZ waarde check

Meer informatie
over de VasteLastenBundel

Breng je energiecontract en verzekeringen samen

De Vastelastenbond helpt jou met besparen op je vaste lasten. In de VasteLastenBundel brengen we onze autoverzekering en de services Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen samen. Dit pakket levert een hoop besparingen op, omdat wij jaarlijks jouw lopende verzekeringen en je energiecontract onder de loep nemen. Als wij besparingskansen zien, springen wij daar direct op in.

Onze onafhankelijke experts zorgen ervoor dat je goed verzekerd bent en een goed energiecontract afsluit. Wij nemen het uitzoekwerk en de overstap uit handen, zodat jij tijd hebt voor leuke dingen.

Al je vaste lasten in je broekzak

Als je voor de VasteLastenBundel kiest, ga je voor gemak. Je brengt je auto-, zorg- en schadeverzekering en jouw energiecontract bij één partij onder. Wij geven je inzicht in je vaste lasten. Met onze app zie je direct hoeveel je bespaard hebt en welke contracten er bij ons lopen. Handig toch? Dit zijn de voordelen van onze dienst:

  • Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten
  • Gebundelde diensten -> Lagere kosten = Beste deal!
  • Jouw belangen zijn onze belangen
  • Volledige ontzorging door een betrouwbare partij

Bel mij terug voor meer informatie over de VasteLastenBundel!

Wat is jouw naam?
Wat zijn jouw contactgegevens?

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van de VasteLastenBundel? + -

De VasteLastenBundel is ontwikkeld om onze klanten te ontzorgen. Onze adviseurs nemen jouw vaste lasten onder de loep en kijken of het goedkoper kan. Jij hebt één aanspreekpunt voor al je vaste lasten. We brengen onze services Energie Vanzelf Geregeld, Verzekerd Zonder Zorgen en onze autoverzekering samen én vullen dit combinatiepakket aan met meerdere diensten. Zo nemen we ook jouw zorgverzekering onder onze hoede en kijken we je overlijdensrisicoverzekering voor je na. We zijn dagelijks bereikbaar voor al je vragen. 

Waarom is de VasteLastenBundel ontwikkeld? + -

Wij bieden al jaren de diensten Energie Vanzelf Geregeld en Verzekerd Zonder Zorgen aan. Recentelijk kwam daar een autoverzekering bij. Daarnaast beschikken we nog over een aantal losse diensten. De afgelopen jaren gaven veel klanten aan behoefte te hebben aan meerdere diensten onder één dak. Zij hebben behoefte aan totaalontzorging. De mening van onze klanten vinden wij zeer waardevol en daarom besloten we om onze services te bundelen. Voor een scherp tarief heb je alle vaste lasten onder één dak. Dit betekent dat je jaarlijks één bedrag betaalt voor het beheer van al je vaste lasten. Zo word je volledig ontzorgd en weet je dat een betrouwbare partij voor jou naar de beste bespaarmogelijkheden zoekt.

Wat is het voordeel van de VasteLastenbundel? + -

Als je gebruikmaakt van de VasteLastenBundel profiteer je van volledige ontzorging voor een scherpe prijs. Al je vaste lasten worden voor je uit handen genomen, zodat je nooit te veel betaalt en bij een betrouwbare partij terechtkomt. Naast je energierekening controleren we ook je autoverzekering, zorgverzekering en schadeverzekeringen. Onze adviseurs komen direct in actie en maken inzichtelijk hoeveel je kunt besparen. Jij hoeft je niet meer druk te maken over onbetrouwbare vergelijkingssites, kleine lettertjes en onduidelijke polisvoorwaarden. Voortaan kun je deze vervelende, tijdrovende en frustrerende klus uit handen geven. Wij gaan nog een stapje verder voor jou, want gedurende het hele jaar houden we jouw verzekeringen en energiecontract in de gaten. 

Met welke energieleveranciers en verzekeraars werken jullie samen? + -

Met geen enkele. Wij zijn niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij of energieleverancier. Ons verdienmodel zit in het abonnement dat je ons jaarlijks betaalt. Wij zijn geheel onafhankelijk en dienen geen enkel ander belang dan het jouwe. We hebben er nooit baat bij om je bij een specifieke maatschappij onder te brengen. Zoals we al eerder vertelden, gaan we voor jou de diepte in. De laagste prijs is voor ons niet leidend. Meerdere factoren zijn van invloed bij het bepalen van de beste prijs. Jouw specifieke woonsituatie, geldende polisvoorwaarde en de solvabiliteit van bestaande partijen spelen een grote rol bij het maken van een overstap.

Wat is het onderscheidend vermogen van de VasteLastenBundel? + -

De VasteLastenBundel ontzorgt. Je brengt al je vaste lasten samen bij een partij, waardoor je één aanspreekpunt hebt. Of het nu om je energiecontract of verzekeringen gaat: onze adviseurs zijn ervaren en thuis in verschillende disciplines.  De kracht van onze dienstverlening is dat wij ruim 19 jaar ervaring hebben en de energiemarkt en verzekeringswereld op ons duimpje kennen. We weten welke verzekeraars niet alleen een goede premie aanbieden, maar ook over een correcte dekking en een fijne schadeafhandeling beschikken. We kiezen voor A-verzekeraars zoals a.s.r., Nationale Nederlanden, Avéro en DAS. Voor energieleveranciers werken wij precies hetzelfde. Natuurlijk kijken we naar de beste prijs, maar minstens zo belangrijk is of het aangeboden contract bij jouw specifieke woonsituatie past. Ook onderzoeken we de solvabiliteit en het inkoopbeleid van energieleveranciers.

Recente topics uit onze nieuwsbrieven.

Je kan altijd terecht met vragen, maar misschien hebben we jouw vragen al wel beantwoord. Bekijk onze blogs eens om er achter te komen.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op. Onze 20 experts zitten voor je klaar.