“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€119,- p.j

Meer informatie

Voordelen lidmaatschap de Vastelastenbond

Doel van de Vastelastenbond: "Leden blij maken met de beste oplossing voor hun persoonlijke vaste lasten."  Als lid profiteert u van onafhankelijk advies, de beste bespaartips, hulp bij al uw vragen of problemen en dat ook nog eens geheel gratis. Word nu dus lid!     

Word gratis lid!

Waarom gratis lid worden?

Via onze vereniging krijgt u naast (collectieve) kortingen op veel vaste lasten waardoor u flink bespaart, ook onafhankelijk advies dat gebaseerd is op feiten. Wij kijken naar uw situatie en geven persoonlijk advies wat voor u de beste en voordeligste keuze is. Wij geven binnen twee werkdagen antwoord op al uw vragen.

Voordelen lidmaatschap

Beoordeling 8,9 uit 10
Beoordeling 8,9 uit 10

Onafhankelijk advies op maat

Als lid van de Vastelastenbond heeft u recht op gratis advies over vaste lasten. Wij kijken graag mee naar uw persoonlijke situatie en geven u een onafhankelijk advies. Zo kunt u makkelijk besparen op vaste lasten. 

Betrouwbare partner voor leden

Leden zien in de Vastelastenbond een betrouwbare partner. De ruim 100.000 leden geven ons gemiddeld een 8,9 voor onze service en diensten. Goede bereikbaarheid, eerlijk advies en onze deskundigheid worden geroemd door de leden. Bekijk alle reviews.

Hoe wij dit doen?

Onze service kenmerkt zich door drie belangrijke pijlers, namelijk: Bereikbaar, Onafhankelijk en Besparen. Wij leggen hieronder uit wat we hiermee bedoelen en wat dit betekent voor u.

Bereikbaar

Wij houden er niet van dat als wij een bedrijf bellen dat wij eerst een bandje krijgen, dan doorverbonden worden en uiteindelijk nog geen antwoord krijgen. Daarom bij ons geen bandje, maar direct een kundige medewerker aan de telefoon die u helpt met uw vraag of probleem. In het uitzonderlijke geval dat een medewerker u niet direct kan helpen belt die u later terug met een correct antwoord. Ook per mail ontvangt u snel antwoord.

Onafhankelijk

De Vastelastenbond is onafhankelijk en kan u daarom ook voorzien van een eerlijk advies. Wij kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden. Onze adviezen geven wij op basis van kennis, feiten en uw situatie. Zo zijn wij een betrouwbare partner voor onze leden. Dat dit gewaardeerd wordt merken wij aan het groot aantal positieve reacties dat wij maandelijks ontvangen.

Besparen

De markt van vaste lasten is complex en daardoor betalen veel Nederlanders te veel voor de vaste lasten. Met onze kennis kunnen wij u helpen besparen. Daarnaast geven wij adviezen over hoe u kunt besparen op verbruik. Beide zorgen voor lagere vaste lasten, oftewel meer geld voor leuke dingen.

De Vastelastenbond
De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 100.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in, jaar uit besparingen voor onze leden.