“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€119,- p.j

Meer informatie

Bent u net als meer dan 70.000 andere en de vereniging de Vastelastenbond ervan overtuigd dat goed, eerlijk en spaarzaam advies over besparingen op uw vaste lasten ook gratis kunnen zijn? Kies dan nu voor het gratis lidmaatschap van vereniging de Vastelastenbond. U blijft bij een gratis lidmaatschap vrijblijvend op de hoogte van de collectieve aanbiedingen voor onze leden en het reilen en zeilen binnen de Vastelastenbond. Daarnaast waarshuwt de Vastelastenbond u als een van uw contracten bijna eindigt. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig te veel betaalt; bij veel contracten en overeenkomsten voor vaste lasten worden de prijzen en tarieven verhoogt als de overeengekomen contracttermijn is verstreken. Dit overkomt actieve leden van de Vastelastenbond nooit, aangezien men tijdig wordt gewaarschuwd om over te stappen op een ander contract of zelfs naar een andere leverancier of provider.

Gratis lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Vastelastenbond is gratis. Ook als u via onze website een offerte aanvraagt voor een product worden wij hiervoor niet betaald. Wij vinden dat juiste informatie en advies gratis moet zijn. Wij ontvangen pas een kleine vergoeding als u een product ook daadwerkelijk bij ons afsluit. Vereniging de Vastelastenbond voorziet haar leden graag van praktisch advies over uw rechten als consument. Wij helpen u graag besparen op uw vaste lasten en informeren u, zodat u een weloverwogen keuze kan maken. 

Word gratis lid en ondersteun het collectief

U hoeft geen producten af te nemen om gratis lid te worden van Vereniging de Vastelastenbond. Ook als u nog geen van onze aanbiedingen wilt afsluiten staan wij u namelijk graag bij in de keuze tussen alle verschillende aanbieders en contracten. Wij bieden u gratis en onafhankelijk advies, heldere communicatie en een vraagbaak voor alles waarop u wilt besparen. 

Uw voordeel van overstappen en gratis lidmaatschap Vastelastenbond

U wordt lid van de Vastelastenbond bij afname van 1 van de op de website genoemde producten of diensten, zo ook voor leverancier van energie, stroom en gas. U profiteert dan maximaal van onze kracht als belangenbehartiger en inkoopcollectief richting de energieleverancier. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op scherpe prijzen voor gewone stroom en gas, maar ook groene energie. Onder het motto ‘Goedkoop = Duurkoop’ houden we ook juist de kleine lettertjes van uw energie contract met de door u gekozen energieleverancier in de gaten. Wat mag u van ons verwachten wanneer u via ons overstapt van energie leverancier?

  1. Scherpe aanbiedingen (zowel in prijs als service) van energie producten
  2. Actuele informatie over prijsontwikkelingen van stroom en gas
  3. Vinger aan de pols wat betreft contractdata van uw energiecontract
  4. Informatie over de vaste lasten via nieuwsbrief, website, weblog en sociale media
  5. Eventuele problemen met uw energie leverancier lossen we snel en adequaat op (raad en daad)

Dit zijn direct uw voordelen bij overstappen van energie leverancier via de Vastelastenbond. Bent ook u, net als inmiddels meer dan 60.000 andere leden overtuigd van onze voordelen van besparen op uw vaste lasten, zoals energie, stap dan nu direct over van energieleverancier en meld u direct via onderstaande knop aan als lid van de Vastelastenbond.

Unieke dienst

Achter de schermen worden vaak hoge vergoedingen gegeven voor het aanleveren van nieuwe klanten. Daar houden wij niet van. Wij streven naar een langdurige relatie, geloven in objectiviteit en willen een transparante markt. Doordat wij de vergoedingen van leveranciers beperken, kunnen we - u als lid - meer korting geven. We hebben een unieke dienst ontwikkeld, waarbij het niet uitmaakt bij welke leverancier u uw stroom en gas afneemt. U betaalt ons jaarlijks een kleine vergoeding van € 49,-. Vervolgens zorgen wij jaar in jaar uit voor het meest voordelige contract in de markt. 

Over de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond is inkoopcollectief én belangenbehartiger voor vaste lasten. Wij bekijken uw situatie objectief. Noem ons ouderwets. Wij houden niet van schreeuwerige reclames. Wij zijn makkelijk telefonisch te bereiken, zonder lange keuzebandjes. Wij houden van een langdurig kwalitatieve relatie met onze leden. Wij realiseren jaar in jaar uit besparingen. Wij houden niet van prietpraat, maar van feiten. Wij onderzoeken de markt en informeren onze leden over de valkuilen en verdienmodellen van grote organisaties. Wij streven naar het beste aanbod op gebied van prijs en kwaliteit. Des te beter onze dienstverlening voor u, als lid van onze vereniging. Zodat u tijd én geld bespaart op uw vaste lasten.