Afmelden nieuwsbrief

Periodiek krijgt u van de Vastelastenbond de nieuwsbrief van de Vastelastenbond. Middels de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de Vastelastenbond, nieuws, ontwikkelingen en feiten over providers en leveranciers van vaste lasten. Wij doen regelmatig onderzoeken en stellen misstanden uit de markt aan de kaak. U leest in onze nieuwsbrief de laatste informatie over alles wat met vaste lasten te maken heeft.

Voorkeuren wijzigen e-mail berichten

Indien u zich registreert als lid, zich inschrijft voor nieuwsbrieven en e-mailberichten of online producten of diensten aanschaft via onze website of website van partners wordt uw e-mail adres gebruikt om u per e-mail te informeren.

U kan uw voorkeuren aanpassen, zodat het nieuws dat u ontvangt in overeenstemming met uw voorkeuren en interesses is. Dit kan door onder in de e-mail op de link voorkeuren wijzigen te klikken. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven dat u alleen informatie wenst te ontvangen over energie gerelateerde onderwerpen of u kan meerdere interessante onderwerpen opslaan. U kan ook telefonisch contact met ons opnemen of via de e-mail uw voorkeuren laten weten.

Uitschrijven nieuwsbrief

Wanneer u echt zeker weet dat u niet langer het nieuws wil ontvangen, dan kan u zich via de link in de e-mail uitschrijven. Echter voordat u tot de keuze komt, willen wij u er op attenderen dat u, wanneer u zich uitschrijft, niet meer op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws van de Vastelastenbond.

Afhankelijk van uw ‘status’ van inschrijving ontvangt u een aantal e-mails. Zo kunt u denken aan:

  • Welkomstcampagne: max. 10 e-mails om u welkom te heten als lid;
  • Nieuwsbrieven: U ontvangt max. 2 wekelijks een nieuwsbrief met bespaartips, nieuws en onderzoeken;
  • Campagnes: Informatie over voor interessante (tijdelijke) aanbiedingen (max. 5 berichten per maand).
  • Producten en diensten; Gepersonaliseerde berichten op basis van uw interesses (max. 3 per maand)

U kunt zich te allen tijde afmelden van deze nieuwsbrieven. Dat kan direct in de e-mail zelf of via onze website.

Heeft u een dienst of product via de Vastelastenbond, dan ontvangt u ten alle tijden e-mail aangaande uw contract of dienst. Wij zijn verplicht u hier per e-mail van op de hoogte te brengen. Hier kan u zich niet voor afmelden.

Uitschrijven Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond voloet aan de voorwaarden gesteld in de Algemene Verordening Gegevens bescherming 2016/679 (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is. Wanneer u een persoonlijke account hebt kunt u daarop inloggen om uw gegevens in te zien en wijzigingen door te voeren. U kan tevens uw persoonsgegevens laten blokkeren, wissen of volledige laten verwijderen (recht op vergetelheid, artikel 17). U kunt contact opnemen met de klantenservice van de Vastelastenbond via de volgende gegevens:

  • Telefonisch: 040-7200200 (Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17:00 uur)
  • Post: Vereniging de Vastelastenbond, Torenallee 32-10,
  • 5617 BD Eindhoven t.a.v. Data Protection Officer.
  • Via het contactformulier op onze website
  • Online via 'Mijn Vastelastenbond'

Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

* Verplichtingen en overeenkomsten die naar hun aard zijn bedoeld om voort te blijven bestaan na het beëindigen van het uw lidmaatschap bij de Vastelastenbond, blijven van toepassing na de afmelding respectievelijk de betreffende overeenkomst. Dat betekent dat als u bijvoorbeeld een energiecontract, internetcontract of verzekering (etc. etc) via de Vastelastenbond heeft lopen, deze overeenkomst van kracht blijft. Vereniging de Vastelastenbond is niet verantwoordelijk voor een eventuele opzegvergoeding, het mislopen van een korting of andere ongemakken die voortvloeien uit opzegging van het lidmaatschap.
 

Meer informatie over de Algemene Verordening Gegevens bescherming (of GDPR) kan u lezen in onze privacyverklaring en cookiebeleid of opvragen bij de Data Protection Officer van de Vastelastenbond middels bovenstaande contactgegevens.