Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

EU wil onderzoek naar auto op waterstof

Donderdag 11 oktober 2007 17:42Margot Boesveld

 

Europa moet veel meer onderzoek doen naar de mogelijkheden om auto's te laten rijden op waterstof. De Europese Commissie maakt daarvoor 470 miljoen euro vrij, mits de Europese industrie hetzelfde bedrag op tafel legt.Eurocommissaris Günter Verheugen (Industrie) kondigde de voorstellen woensdag aan. Ze passen in het streven om olie en gas te vervangen door schonere brandstoffen.Verheugen zei dat de auto van de toekomst niet meer op benzine of diesel zal rijden. „Maar ik ben niet zeker dat de waterstofauto de auto van de toekomst is”, aldus de Duitser. Daarom moet er volgens hem eerst meer onderzoek komen, waarvoor de 470 miljoen euro in de eerste zes jaar bedoeld is.Waterstof is een energiedrager die gewonnen kan worden uit water. Probleem is nu nog dat er erg veel energie nodig is om waterstof te maken: ongeveer net zoveel als het aan energie oplevert. Behalve aan de mogelijkheid van waterstof als brandstof wordt ook gewerkt aan brandstofceltechnologie voor warmtekrachtcentrales. Ook wordt bekeken hoe de infrastructuur voor de levering van waterstof aan speciale tankstations ontwikkeld kan worden.In de VS zijn al vergevorderde plannen voor een 'waterstofsnelweg' aan de westkust: van Vancouver in Canada tot San Diego in Californië.Bron: Telegraaf.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over