Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Markt kabel gaat open voor concurrentie'

Donderdag 26 oktober 2006 13:15Margot Boesveld

 

De Tweede Kamer neemt vandaag het besluit om het monopolie op het tv-kabelnet af te schaffen. Twee moties, van het CDA en de PvdA, kunnen rekenen op een meerderheid. Dat betekent dat mensen kunnen gaan kiezen bij wie ze hun kabelabonnement afsluiten. Concurentie kan voor de consument ook leiden tot lagere tarieven.Op het gebied van telefonie en internet heeft KPN jaren geleden concurrenten toe moeten laten. Dat heeft tot meer concurrentie geleid, en lagere tarieven. Voor tv zijn de kabeltarieven de laatste jaren juist gestegen. De Kamerleden Van Dam (PvdA) en Hessels (CDA) willen ook de tv-kabelmarkt openbreken.

De indieneners van de moties willen dat de kabel concurrenten moet toelaten. Een ander voorstel is om een abonnement voor de kabel niet meer te laten koppelen aan een abonnement op een dienst op diezelfde kabel. Minister Wijn (Economische Zaken) staat niet negatief tegenover de plannen van Van Dam en Hessels. Hij denkt wel dat Brussel het loskoppelen van abonnementen op een net en op diensten, niet zonder meer accepteert. Bron: Trouw

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over