Wordt vriend van Vereniging de Vastelastenbond op Facebook. Via de Vastelastenbond Facebook pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws rond energie, internet tv en bellen, verzekeringen en meer. Alle aanbiedingen en voordeel acties van de Vastelastenbond worden ook bekend gemaakt via Facebook. Daarnaast geniet u ook, zowel leden als niet leden, van de laatste vaste lasten besparingstips en adviezen van de Vastelastenbond, naast natuurlijk speciale facebook acties en aanbiedingen door de Vastelastenbond. Tevens kunt u direct in contact komen met andere vrienden en leden van de Vastelastenbond.

Vastelastenbond Facebook collectieve kracht

Ook kunt u de collectieve kracht van Vereniging de Vastelastenbond nog sterker maken door onze pagina te delen met uw eigen vrienden kring op facebook. Wanneer u in contact treedt met andere Vastelastenbond facebook vrienden, kunt u collectief opmerkingen, suggesties of discussies aangaan. Hiermee maakt u het mogelijk voor de Vastelastenbond om dienstverlening gericht op het collectief van een vereniging, te verbeteren, versterken en uit te breiden, waarmee ook de dienstverlening voor u en de vaste lasten voor u als lid verbeterd.

Vastelastenbond Facebook pagina delen

Kortom, hoe meer Vastelastenbond facebook vrienden, hoe meer vreugd. Geef ons uw feedback of stel uw vragen over besparen op uw vaste lasten via Facebook. Direct contact met de Vastelastenbond. Like ons op Facebook. (http://www.facebook.com/vastelastenbond)

Hulp bij het delen en vrienden worden Vastelastenbond Facebook

Mocht u onverhelpt er niet uit komen om Vereniging de Vastelastenbond facebook pagina te delen met u vrienden kring, of lukt het u niet om onze vastelastenbond facebook pagina leuk te vinden? Geen probleem, wij helpen u graag verder op weg op de vastelastenbond facebook pagina. Neemt u dan gerust contact met ons op via ons vastelastenbond contactformulier. Uiteraard kunt u ook bellen met onze zeer vriendelijk klantenservice op 040-7200400, zodat u direct onze vastelastenbond facebook pagina kunt delen onder uw vrienden, familie en kennissen.

Overstappen via Vastelastenbond Facebook pagina

Binnenkort zal het ook mogelijk worden om voor een aantal producten en diensten aangeboden via de Vastelastenbond om over te stappen via de facebook pagina. Hiermee wordt het ook makkelijker voor u om uw vrienden, kennissen en familie te attenderen op de klant vriendelijke dienstverlening en voordelen van een gratis lidmaatschap bij de Vastelastenbond. Tevens zal het dan mogelijk worden om u te belonen voor de door u aangebrachte nieuwe leden van de Vastelastenbond, die, net als uzelf, gaan genieten van de voordelen van besparen op de vaste lasten via de Vastelastenbond, zoals op energie en internet, tv en bellen maar ook uw autoverzekering en zorgverzekering.