Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Het broeikaseffect houdt in ’t kort in dat de warmte die via de straling van de zon de aarde bereikt, wordt opgenomen in atmosferische gassen die op hun beurt de warmte terug verdelen, in o.a. opnieuw de richting van de aarde. Zonder het broeikaseffect – dat de aarde dus te danken heeft aan haar atmosfeer – zou de aarde zo koud zijn dat deze in ieder geval niet bewoonbaar zou zijn voor mensen.

Door de verbranding van fossiele brandstoffen, grootschalige ontbossing en gebruik van drijfgassen, heeft de mens echter in rap tempo bijgedragen aan het versterken van het broeikaseffect. Over het algemeen is de wetenschappelijke consensus dat de mensheid bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Door de uitstoot van o.a. schadelijk co² te verminderen en natuur te beschermen en aan te leggen, is het mogelijk om het broeikaseffect af te remmen, zo is algemeen bekend.