Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De Directie toezicht energie, oftewel DTe, is de toezichthouder op de energie markt en de energie leveranciers. De DTe is als kamer ondergebracht bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

De Directie toezicht energie, oftewel DTe is sinds 2008 verdergegaan onder de naam Energiekamer. Klik op onderstaande informatie over de Energiekamer:

Heeft u een energiegeschil?

Wellicht heeft u op internet gezocht naar de DTe en/of Energiekamer omdat u een geschil heeft met uw energieleverancier heeft, of vragen heeft over de wettelijke rechten en plichten van energieleveranciers, netwerkbeheerders en energieafnemers.

In dat geval – maar ook voor uw overige vragen over alles dat met vaste lasten te maken heeft – richt u zich tot inkoopcollectief én belangenbehartiger sinds 2004, Vereniging de Vastelastenbond.

Meer informatie over energiemarkt

Wilt u ook méér weten over de Nederlandse energiemarkt? Voor meer informatie over de energiemarkt en al haar belanghebbenden klikt u op onderstaande links: