Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Koolstofdioxide is een kleurloos, geurloos en niet giftig gas. CO² is een normaal bestanddeel van onze atmosfeer. CO² maakt ongeveer 0,03 % van de atmosfeer rond de aarde uit. Het wordt uitgeademd door mensen en dieren en door planten gebruikt bij de productie van zuurstof.

Koolstofdioxide als broeikasgas

Een eigenschap van CO² is dat het warmte vasthoudt binnen de atmosfeer van de aarde. Door het verbranden van fossiele brandstoffen zoals bijvoorbeeld olie, aardgas en kolen voor onder andere energieopwekking brengt de samenleving ongekend veel CO² (koolstofdioxide) in de atmosfeer.

Hierdoor draagt de uitstoot van koolstofdioxide in rap tempo toe aan de opwarming van de aarde, met alle gevolgen van dien.

Verminderen van broeikasgas

Door de uitstoot van o.a. schadelijk CO² te verminderen en de natuur te beschermen en aan te leggen, is het mogelijk om het broeikaseffect te verminderen, zo is algemeen bekend.