Isoleren kun je leren
De Vastelastenbond helpt

Vrijblijvend adviesgesprek

Denk je na over woningisolatie?

Eén van de meest rendabele actiepunten om er deze winter warmpjes bij te zitten, is door je woning te isoleren. Je krijgt subsidie voor het verduurzamen van je woning. Een goed geïsoleerd huis houdt warmte langer vast en zorgt voor een lagere energierekening. Met de hoge gasprijzen in het achterhoofd is dat een prettig vooruitzicht. Er wordt nog steeds subsidie verstrekt dus dat maakt isoleren extra aantrekkelijk. Laat je eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

DAKISOLATIE

Dakisolatie
Vastelastenbond

Warmte stijgt op en gaat verloren via het dak. Daarom is het isoleren van de zolder of vliering erg populair.  De overheid verstrekt  een goede tegemoetkoming voor dakisolatie. 

Vraag nu aan
Spouwmuren isoleren

Spouwmuurisolatie
Vastelastenbond

Met spouwmuurisolatie bespaar je op jouw energiekosten. Door deze isolerende maatregel blijft de warmte langer in je huis hangen. Dat scheelt ruim dertig procent op jouw energierekening.

Vraag nu aan
Vloerisolatie Vastelastenbond

Vloerisolatie
Vastelastenbond

Isoleer de vloer/bodem van de kruipruimte om de warmte in jouw huis te houden. Zo bespaar je op jouw energiekosten en heb je altijd warme voeten!

Vraag nu aan

Indicatieve prijzen | Maatwerkofferte

Isoleren is maatwerk! Maak daarom een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs. Bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden en ontvang na afloop een offerte op maat. Wij kunnen voor een standaard tussenwoning enkel indicatieve prijzen geven:

Type isolatie
Gem. opp. in m2
Investering indicatie
Spouwmuurisolatie
50 m2
€ 1.045,-
Vloerisolatie
46 m2
€ 1.950,-
Dakisolatie (onafgewerkt)
50 m2
€ 2.000,-

* Je kunt geen rechten ontlenen aan de genoemde bedragen. Je ontvangt te allen tijde een maatwerkofferte.

De kosten worden op de offerte duidelijk gespecificeerd weergegeven. 

Duurzaamheid begint bij isolatie!

Verlaag direct je energierekening

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening. Veel woningen, met name die voor 1982 zijn gebouwd, verliezen warmte via het dak, de muur, ramen en vloer. Door jouw woning te isoleren, houd je de warmte langer vast waardoor jouw cv-ketel minder hard hoeft te werken. Zo bespaar je met spouwmuur- en vloerisolatie  circa €200,- tot €400,- per jaar op je energierekening.

Isoleren verhoogt het wooncomfort

Woningen die vóór 1982 zijn gebouwd, zijn vaak niet (optimaal) geïsoleerd. Nederland telt circa 1,2 miljoen woningen die niet geïsoleerd zijn. Zit jouw woning daar ook tussen en betaal je maandelijks teveel energiekosten? Door te isoleren, verlaag je je energierekening. Ook verhoog je direct het wooncomfort, omdat warmte langer in de woning blijft hangen. 

Profiteer van de voordelen

De voordelen van het isoleren van jouw woning

Een geïsoleerde woning zorgt voor verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met koffie in een thermoskan of een blikje fris in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat je drankje op de gewenste temperatuur blijft.

Hetzelfde geldt voor isolatie: in de winter blijft jouw woning langer warm en in de zomer blijft je huis lekker koel. Een ander voordeel van woningisolatie is dat het voor een waardestijging van je huis zorgt. 

  • Stijging wooncomfort
  • Besparing op energiekosten
  • Waardestijging van jouw woning
  • Beter energielabel

Isolatiepartner van de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond werkt samen met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Zoals je van ons gewend bent, kijken wij naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk en daarom kiezen wij voor de beste vaklui.

Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. De Vastelastenbond heeft in Isolatie Centraal een isolatiepartner gevonden die aan al deze eisen voldoet

De kracht van Isolatie Centraal

6 jaar ervaring
Hoge score op Trustpilot
(4,5 op 5)
Gespecialiseerd in verschillende isolatiediciplines
Insula gecertificeerd
BRL 2121 BRL 2122
 

Hulp en advies bij isoleren

Heb je nog vragen over iosolatie? Bekijk alle veel gestelde vragen over isolatie of neem contact met ons op. Onze klantadviseurs staan je graag te woord om je te informeren over het isoleren van jouw huis. Je kunt ons bereiken op:
040-7200200.