040-2409963 is een telefoonnummer van consumentenvereniging de Vastelastenbond.

De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 100.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in jaar uit besparingen voor onze leden. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke situatie en wensen en zoeken we het aanbod dat het beste bij u past.

Consumenten hebben een gebrek aan tijd, kennis en motivatie om hun vaste lasten goed en voordelig te regelen. Aanbieders van vaste lasten springen hier handig op in. Zo investeren zij veel in het verwelkomen van nieuwe klanten, maar wordt er weinig aandacht besteed aan de bestaande, loyale, klanten. Wij vinden het oneerlijk dat aanbieders hier gebruik/misbruik van maken. Wij adviseren eerlijk, bieden een scherp aanbod en houden de vaste lasten scherp in de gaten. Op deze manier zijn onze leden niet eenmalig goedkoop uit, maar doorlopend.

Bent u door ons gebeld? 

Wij adviseren, assisteren en informeren u over uw vaste lasten en mogelijke besparingen.Wij onderhandelen met leveranciers over goede prijzen én voorwaarden, zodat onze leden kunnen besparen. Daarnaast wordt de markt met haviksogen in de gaten gehouden. Wij onderzoeken aanbiedingen met addertjes en stellen regelmatig misstanden aan de kaak.

Noem ons ouderwets, maar wij houden van persoonlijk contact. U kunt ons bellen op ons algemene nummer 040-7200200 met uw vragen. U krijgt bij ons direct een persoon aan de lijn, geen keuzebandjes. Wij zoeken dingen voor u uit, wanneer u hier zelf geen tijd voor heeft. Wij kijken over uw schouder mee als u vragen heeft over een contract of de bijbehorende voorwaarden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We hebben verschillende aanbiedingen mét betrouwbare voorwaarden voor energie, internet, tv & bellen, verzekeringen en isolatie.
Bent u door ons gebeld? Dat kan. Wij bellen namelijk onze leden voor een persoonlijk advies gesprek over vaste lasten. Daarbij kijken we samen naar uw stroom en gas, internet en verzekeringen. U kunt natuurlijk ook uw vragen stellen over energiebesparende maatregelen of andere vaste lasten.


Waarom Vastelastenbond

Leden counter
Besparen tot 30 procent
Beoordelingen

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

Meer weten over ons?