Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

040-7117359​ is een telefoonnummer van consumentenvereniging de Vastelastenbond.

De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 100.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in jaar uit besparingen voor onze leden. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke situatie en wensen en zoeken we het aanbod dat het beste bij u past.

Consumenten hebben een gebrek aan tijd, kennis en motivatie om hun vaste lasten goed en voordelig te regelen. Aanbieders van vaste lasten springen hier handig op in. Zo investeren zij veel in het verwelkomen van nieuwe klanten, maar wordt er weinig aandacht besteed aan de bestaande, loyale, klanten. Wij vinden het oneerlijk dat aanbieders hier gebruik/misbruik van maken. Wij adviseren eerlijk, bieden een scherp aanbod en houden de vaste lasten scherp in de gaten. Op deze manier zijn onze leden niet eenmalig goedkoop uit, maar doorlopend.

Bent u door ons gebeld? 

Wij adviseren, assisteren en informeren u over uw vaste lasten en mogelijke besparingen.Wij onderhandelen met leveranciers over goede prijzen én voorwaarden, zodat onze leden kunnen besparen. Daarnaast wordt de markt met haviksogen in de gaten gehouden. Wij onderzoeken aanbiedingen met addertjes en stellen regelmatig misstanden aan de kaak.

Noem ons ouderwets, maar wij houden van persoonlijk contact. U kunt ons bellen op ons algemene nummer 040-7200200 met uw vragen. U krijgt bij ons direct een persoon aan de lijn, geen keuzebandjes. Wij zoeken dingen voor u uit, wanneer u hier zelf geen tijd voor heeft. Wij kijken over uw schouder mee als u vragen heeft over een contract of de bijbehorende voorwaarden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We hebben verschillende aanbiedingen mét betrouwbare voorwaarden voor energie, internet, tv & bellen, verzekeringen en isolatie.
Bent u door ons gebeld? Dat kan. Wij bellen namelijk onze leden voor een persoonlijk advies gesprek over vaste lasten. Daarbij kijken we samen naar uw stroom en gas, internet en verzekeringen. U kunt natuurlijk ook uw vragen stellen over energiebesparende maatregelen of andere vaste lasten.