Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Altijd gunstige tarieven en voorwaarden. Bespaar zelfs met het plafond.

Regel het direct

Altijd het beste Energiecontract

Bespaar € 250,- op je Energierekening

Energie Vanzelf Geregeld

Volledige ontzorging voor je energiecontract. Onze experts regelen voor jou elk jaar de beste tarieven en voorwaarden!

Bespaar honderden euro's en ontvang gratis een Sparky energiemeter (t.w.v. € 29,95).

€5,90 p.m.
(of €59,- p.j.)

Meer informatie

Gratis slimme energiemeter voor Vastelastenbond-klanten

Woensdag 17 april 2024 13:35DirkJan Wolfert
Sparky energiemeter met App

Sparky energiemeter met App

‌Alle Vastelastenbond-klanten die gebruik maken van Energie Van zelf Geregeld kunnen een gratis slimme energiemeter aanvragen. Deze handige dongle, genaamd Sparky, biedt real-time inzicht in je energieverbruik, waardoor je controle houdt en je gedrag kunt bijstellen om hoge energiekosten te voorkomen. Je sluit Sparky eenvoudig aan op je energiemeter.

Verschil tussen je ‘slimme meter’ en Sparky?
De energiemeter in je meterkast noemen we slimme meter, maar eigenlijk is deze meter niet zo slim. Het grote voordeel van deze meter is dat je geen meterstanden meer hoeft door te geven en dat daardoor je energierekening klopt. Voor de rest wordt de meter weinig gebruikt. Met de slimme energiemeter Sparky krijg je een App waarop je kunt zien wat je verbruik is per dag, per maand of per jaar. Je kunt zelfs zien war je real-time verbruik is. Dus zet je de oven aan, dan zie je dat meteen.

Met het juiste inzicht wordt besparen een stuk eenvoudiger
Pas als je inzicht hebt in je energieverbruik kun je kijken waar besparingsmogelijkheden zitten. Wellicht verbruik je op bepaalde momenten extreem veel gas. Of heb je een aantal stroomslurpers die je beter de deur uit kunt doen of kunt vervangen.

Vraag Sparky aan in MijnVLB

Altijd inzicht en data die van jou is en blijft
We krijgen vaak te horen dat de App van een bepaalde energieleverancier handig is omdat je, je energieverbruik er in kunt zien. Stap je over dan ben je je informatie (over je verbruik) kwijt en begin je bij een andere energieleverancier opnieuw. Dat maakt het lastig om te vergelijken hoe je het doet ten opzichte van andere maanden of jaren. Met Sparky is en blijft de data van jou.

Hoe vraag je Sparky aan?
Je kunt eenvoudig een gratis Sparky aanvragen via de MijnVLB. Je betaalt alleen de verzendkosten. Vul je gegevens in en geef aan welk type slimme meter je hebt. Na ontvangst van Sparky sluit je deze direct aan op je slimme meter en begin je meteen met besparen. Met Sparky weet je altijd precies wat je energieverbruik is.

Nog geen klant?
Meld je aan Energie Vanzelf Geregeld en je bent altijd verzeked van het goedkoopste energiecontract. Hierdoor bespaar je jaarlijks gemiddeld € 500 zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Daarnaast staan onze experts altijd klaar met raad en daad. Daarnaast ontvang je nu dus ook een Sparky Slimme Energiemeter!

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Energie

Het beste energiecontract vinden steeds lastiger

Het beste energiecontract vinden wordt steeds moeilijker

Zondag 07 april 2024 16:01

‌Het vinden van het meest voordelige energiecontract wordt steeds uitdagender voor consumenten. Het aanbod is uitgebreider en minder transparant geworden, waardoor het niet meer zo eenvoudig is...

Lees meer
Terugleverkosten bij Eneco voor zonnepaneelbezitters

Eneco voert ook kosten in voor het terugleveren van energie

Dinsdag 12 maart 2024 16:25

‌ Eneco sluit zich aan bij de trend van energiebedrijven die kosten gaan berekenen aan particulieren met zonnepanelen die energie terugleveren aan het elektriciteitsnet. Als eerste van de dr...

Lees meer
Energiecowboys laten klanten in wurgcontracten belanden

Radar betitelde energieleverancier HEM op een rechtmatige wijze als 'energiecowboys'

Zondag 10 maart 2024 16:16

‌ De Hollandse Energie Maatschappij (HEM) is door het consumentenprogramma Radar terecht bestempeld als 'energiecowboys', die klanten in 'wurgcontracten' laten belanden door misl...

Lees meer
Gasprijs stijgt door productieverlaging in Amerika

Gasprijs stijgt aanzienlijk: toename van 20 procent

Donderdag 07 maart 2024 13:19

‌ In slechts één week tijd heeft de gasprijs een stevige stijging van ruim 20 procent doorgemaakt. Deze toename wordt voornamelijk toegeschreven aan Amerikaanse bedrijven die hun gasproductie ...

Lees meer