Wij zoeken bondgenoten!

Wij zijn de Vastelastenbond, een consumentenvereniging die haar leden helpt om te besparen op vaste lasten. Niet stoffig en saai zoals de naam wellicht doet vermoeden, maar een gedreven en hecht team jonge professionals die hun leden van het beste advies willen voorzien, of het nou goedkoop, gemakkelijk of groen is. Kom jij ons team versterken?

We zijn een flexibele organisatie, bomvol ideeën en niet bang om af en toe iets nieuws uit te proberen.

We noemen onszelf team VLB en werken samen in een gezellige en hip ingerichte ruimte in de apparatenfabriek in Eindhoven, midden in de inspirerende bedrijvige omgeving van Strijp-S. We werken vanuit Vertrouwen, Loyaliteit en Betrokkenheid naar elkaar als team en uiteraard met onze leden. Team VLB bestaat uit ongeveer 20 collega’s en er heerst een informele sfeer. We vinden het belangrijk dat er een prettige werkomgeving is. Bij een fijne werkplek, hoort ook goede verse koffie en een potje tafelvoetbal!

Op dit moment hebben wij...

DRIE vacatures openstaan.

Telefonisch klantadviseur/callcenter Vastelastenbond: Bekijk de vacature

E-mail marketeer PER DIRECT: Bekijk de vacature

wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkplek. Iedereen werkt bij ons met twee beeldschermen en zit gezellig in één ruimte. 
zorg-verzekering-zo-geregeld

Ons kantoor op strijp-s

Zo ziet ons kantoor er uit. Wij zitten in een grote ruimte met een leuke en gezellige werkvloer. Wij kijken uit op het levendige Strijp-S, met leuke koffietentjes om de hoek!
Vastelastenbond kantoor

plezier hebben is ook belangrijk

Je zit veel aan de telefoon op een dag, dus ontspanning op zijn tijd hoort erbij! De tafelvoetbal en Wii staan paraat.
tafelvoetbal bij Vastelastenbond

Je nieuwe collega's
We hebben een klein, hecht en enthousiast team. Met ca. 20 VLB-ers staan we onze leden te woord. Iedereen heeft een eigen taak. Wil je alvast kennis maken met je nieuwe collega's?  
Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 259 beoordelingen