Telefonisch klantadviseur gezocht

Wil jij onze leden voorzien van het beste advies over hun vaste lasten, zoals gas en elektra? Reageer dan snel op onze vacature en wie weet kun je over een paar dagen al bij ons aan de slag. 

Callcenter agent gezocht

Als callcenter agent zorg je ervoor dat leden het beste aanbod krijgen op het gebied van o.a. gas en elektra,
internet en tv & bellen. Liegen en pushen is niet aan de orde, want wij hebben namelijk écht goede collectieve afspraken.

Telefonisch adviseur gezocht

Lagere vaste lasten, dat wil toch iedereen? Als Telefonisch adviseur maak jij het mogelijk. Iedere dag ga jij met nieuwe, bestaande en oud-leden in gesprek en voorzie je ze van het beste vaste lasten advies.  Lees verder en solliciteer! 

Callcenter medewerker gezocht

Jij bent degene die in contact bent met onze leden, het gezicht en luisterend oor van de organisatie. Je bent op verschillende momenten met leden in gesprek, bijvoorbeeld een verlenging of verbetering van een contract.

Call agent gezocht

Vind je het leuk om in een jong dynamisch team te werken? Heb je ervaring als call agent, maar zoek je verdieping. Kom bij ons werken. Geen suffe hokjes, maar een leuke werkplek met gezellig en een beetje competatieve collega's.

wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkplek. Iedereen werkt bij ons met twee beeldschermen en zit gezellig in één ruimte. 
zorg-verzekering-zo-geregeld

Ons kantoor op strijp-s

Zo ziet ons kantoor er uit. Wij zitten in een grote ruimte met een leuke en gezellige werkvloer. Wij kijken uit op het levendige Strijp-S, met leuke koffietentjes om de hoek!
Vastelastenbond kantoor

plezier hebben is ook belangrijk

Je zit veel aan de telefoon op een dag, dus ontspanning op zijn tijd hoort erbij! De tafelvoetbal en Wii staan paraat.
tafelvoetbal bij Vastelastenbond
Je nieuwe collega's
We hebben een klein, hecht en enthousiast team. Met ca. 20 VLB-ers staan we onze leden te woord. Iedereen heeft een eigen taak. Wil je alvast kennis maken met je nieuwe collega's?