Telefonisch klantadviseur gezocht

Wil jij onze leden voorzien van het beste advies over hun vaste lasten, zoals gas en elektra? Reageer dan snel op onze vacature en wie weet kun je over een paar dagen al bij ons aan de slag. 

wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe werkplek. Iedereen werkt bij ons met twee beeldschermen en zit gezellig in één ruimte. 
zorg-verzekering-zo-geregeld

Ons kantoor op strijp-s

Zo ziet ons kantoor er uit. Wij zitten in een grote ruimte met een leuke en gezellige werkvloer. Wij kijken uit op het levendige Strijp-S, met leuke koffietentjes om de hoek!
Vastelastenbond kantoor

plezier hebben is ook belangrijk

Je zit veel aan de telefoon op een dag, dus ontspanning op zijn tijd hoort erbij! De tafelvoetbal en Wii staan paraat.
tafelvoetbal bij Vastelastenbond

We zijn een flexibele organisatie, bomvol ideeën en niet bang om af en toe iets nieuws uit te proberen.

We noemen onszelf team VLB en werken samen in een gezellige en hip ingerichte ruimte in de apparatenfabriek in Eindhoven, midden in de inspirerende bedrijvige omgeving van Strijp-S. We werken vanuit Vertrouwen, Loyaliteit en Betrokkenheid naar elkaar als team en uiteraard met onze leden. Team VLB bestaat uit ongeveer 20 collega’s en er heerst een informele sfeer. We vinden het belangrijk dat er een prettige werkomgeving is. Bij een fijne werkplek, hoort ook goede verse koffie en een potje tafelvoetbal!

Op dit moment hebben wij...

Twee vacatures openstaan.

Telefonisch klantadviseur/callcenter Vastelastenbond: Bekijk de vacature

Adviseur Schadeverzekeringen Bekijk de vacature

Je nieuwe collega's
We hebben een klein, hecht en enthousiast team. Met ca. 20 VLB-ers staan we onze leden te woord. Iedereen heeft een eigen taak. Wil je alvast kennis maken met je nieuwe collega's?  
Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 345 beoordelingen